Diverse

Descoperiti avantajul de a cumpara un apartament la cheie!

Descoperiti avantajul de a cumpara un apartament la cheie!

Cumpararea unei proprietati este o sarcina care necesita multa planificare si cercetare, deoarece este o investitie mare care trebuie planificata cu atentie. Printre alternativele de cumparare se numara si apartamentul gata de locuit, care ofera mai multe avantaje fata de alte optiuni, precum cumpararea in afara planului sau chiar a ramane in chirie. Pe langa planificarea financiara, este necesar sa reflectati asupra stilului de proprietate care este cel mai potrivit pentru voi. Raspunsul la aceasta intrebare este direct legat de autocunoasterea despre ceea ce vreti voi si familia voastra cu adevarat. Inainte de a cumpara o proprietate, trebuie sa cunoasteti necesitatea reala a achizitiei, cat timp pot astepta, etc. De exemplu, pentru familiile care doresc sa se mute in curand, cumpararea unui apartament gata de locuit este o optiune viabila si inteleapta. Apartamentele ofera adesea securitate pentru familii, pe langa mai multe optiuni de agrement.

 

Complexul Presidentresidence.ro are de oferit o multime de apartamente in blocuri noi Craiova, in zona Calea Bucuresti, artera principala a orasului, aproape de Mall, Universitate, Spital sau alte zone de interes comercial. In ultimul timp, foarte multe familii au cautat sa se mute in apartamente la cheie, deoarece prezinta avantaje mai mari decat apartamentele care trebuie amenajate de insasi proprietari. Orasul Craiova a cunoscut un progres exploziv inca de la inceputul anilor 2010, si de atunci orasul continua sa se dezvolte in continuare, aducand noi oportunitati pentru cariera si divertisment locuitorilor, ca sa numai vorbim de siguranta orasului!

Cand cautati o proprietate in care sa locuiti, confortul si siguranta sunt cu siguranta prioritati. Daca imobilul are nevoie de renovari, este pentru ca nu este pregatit pentru a fi ocupat.

Veti putea vizita, efectua plata si intra in posesia apartamentului pentru a va bucura de confortul pe care il ofera. Veti putea chiar sa negociati preturi sau dobanzi. Nu veti fi preocupati de data livrarii si eventualele incompatibilitati ale lucrarii efectuate cu proiectul de arhitectura. Cumparand un apartament gata de locuit, puteti obtine informatii importante despre vecinii vostri. In acelasi condominiu pot locui persoane de profiluri diferite, nu intotdeauna compatibile cu ale voastre.

De exemplu, vecinii care cred ca detin condominiul sunt deseori arogante si nu respecta disciplina, ceea ce poate cauza probleme celorlalti rezidenti si proprietarului.

De asemenea, este important sa cunoasteti ceilalti rezidenti pentru a va face o idee despre persoanele cu care copiii vostri vor intra in contact. In prezent, preocuparea ca copiii sa nu intre in anturaje proaste este fundamentala pentru a nu cadea in ispita unor actiuni ce le pot dauna. Oricine crede ca criminalitatea se limiteaza la cele mai sarace medii, cum ar fi mahalalele, greseste. Poate actiona intr-un mod camuflat in orice sector al societatii. Nu veti evalua proiectul, vei evalua proprietatea propriu-zisa, cu calitatile si defectele acesteia. Veti putea sa va asigurati ca imaginile publicate ale apartamentului corespund cu adevarat realitatii si ca vecinii sunt oameni care respecta regulile de bun simt.

Fiind vorba de un condominiu inchis, veti putea analiza nu doar unitatea, ci intregul spatiu in care este introdus. Verificarea nivelului de securitate al locului este foarte importanta: prezenta unui gard perimetral electric, camere 24 de ore, forma de acces (biometrie, card magnetic, tastare parole), profesionisti in securitate etc.

De asemenea, veti avea ocazia sa observati zonele publice, spatiul destinat agrementului (in special copiilor), existenta multor sau unui numar mic de facilitati in condominiu (divertisment, comert), dimensiunea locurilor de parcare din garaj si asa mai departe. .

De asemenea, veti putea vorbi cu alti rezidenti si veti cunoaste parerea lor despre loc.

Optarea pentru un apartament gata de locuit va permite sa planificati mai bine ocuparea proprietatii. De exemplu, bugetul devine previzibil si confera mai putin risc in achizitie. Este posibil, intr-o finantare, sa dati un avans mai mic si sa impartiti restul in rate care sa va avantajeze pe termen mediu si scurt.  

Platiti pentru ceea ce vedeti si de care va veti bucura imediat. Va veti putea organiza pentru a va lua marfa si a ocupa spatiul in cel mai profitabil mod. Daca este necesar, veti avea ocazia sa scapati de ceva sau chiar sa adaugati ceva la mobilierul tau sau la alte bunuri.

In functie de cate persoane locuiesc in apartament, veti putea sa le organizati si sa pregatiti camerele. La fel, va puteti organiza daca aveti animale sau va place sa aveti plante. Putem spune ca un apartament gata de locuit ii ofera cumparatorului mai multa autonomie intrucat nu este necesar sa astepte si sa fie in dubiu cu privire la rezultate. Apartamentele presupun o mai mare conditionare a cumparatorului fata de constructor/dezvoltator.

In timp ce proprietatea se afla in fabrica sau in faza de executie, pot aparea probleme, situatia financiara a cumparatorului se poate modifica, evenimentele de forta majora pot interveni si sa vina impotriva asteptarilor acestora si chiar ale companiei responsabile de proiect.

Cu o proprietate finita in mainile voastre, puteti face tot ce vreti. Chiar daca este gata, aveti dreptul sa o mariti, sa schimbati o instalatie, sa construiti o alta camera, sa plantati o gradina si chiar sa o vindeti daca vi se pare de cuviinta si sa gasiti o alta proprietate a carei achizitie este mai avantajoasa.

In ceea ce priveste apartamentul, va puteti concentra asteptarile doar asupra viitorului. Pentru moment, trebuie doar sa asteptati si sa sperati ca totul decurge conform planului si termenul limita este respectat.

Acestea sunt cateva dintre avantajele achizitionarii unui apartament gata de locuit. Majoritatea oamenilor care cauta securitate si mai multa fiabilitate in tranzactiile lor opteaza pentru aceasta solutie.