Diverse

Vila ofera libertate maxima!

Vila ofera libertate maxima!

Oamenii diferiti au aspiratii diferite si fiecare persoana are propriul set de nevoi legate de tipurile de casa care li se potrivesc. In timp ce unii prefera sa locuiasca intr-un apartament din cauza anumitor beneficii care vin cu acesta, altii prefera experienta de viata pe care o ofera o vila. Iata cateva dintre avantajele de a locui intr-o vila pe care ar putea sa le iei in considerare inainte de a te concentra asupra tipului de casa in care ai dori sa investesti.

O vila cu gradina sau terasa privata spune multe despre stilul de viata al unei persoane. Fiecare casa este reflexia unui proprietar si al vietii pe care o duce. Vilele sunt intr-o anumita masura un simbol al luxului, al rafinamentului si al unui stil de viata exclusivist.

Daca te-ai saturat de privirile indiscrete si de vecinii bagaciosi, atunci a opta pentru o vila este o alternativa excelenta. Va puteti bucura de avantajele si facilitatile locuintelor comunitare, mentinand in acelasi timp un stil de viata privat.

Fara ziduri comune, fara alimentare cu apa comuna – vilele vin cu o exclusivitate care nu se vede in apartamente. Puteti controla utilizarea apei si a altor produse esentiale fara a fi nevoie sa va faceti griji pentru vecini. 

Daca optati pentru o vila intr-o comunitate de locuinte exclusiviste, puteti fi sigur ca voi si copiii vostri puteti avea acces la un grup de nisa de colegi rezidenti. Ar putea fi un amestec de oameni cu idei similare si oameni din medii similare, ceea ce face mai usor sa socializati si sa va bucurati de o relatie buna si cordiala cu ceilalti rezidenti. Majoritatea comunitatilor de vile sunt luxoase, cu facilitati de ultima generatie. Ele vin cu securitate si intretinere non-stop, oferind cuiva posibilitatea de a se bucura de avantajele vietii in comunitate.

Majoritatea comunitatilor de vile vin cu zone amenajate frumoase, zone de joaca dedicate si alte spatii naturale de recreere, oferind cuiva ocazia de a prospera in mijlocul naturii.

Fiecare comunitate de vile vine cu propriul set de linii directoare atunci cand vine vorba de proiectare. Unii prefera sa pastreze un exterior uniform, oferindu-va in acelasi timp flexibilitate deplina de a va proiecta interioarele dupa alegerea voastra, altii va ofera libertatea completa de a va proiecta casa dupa dorinta personala – atat interiorul, cat si exteriorul. In general, vilele va ofera mult mai multa libertate de a va proiecta propriul spatiu in comparatie cu locuitul in apartament.

Vilele sunt mai spatioase, cu acces la spatiul deschis privat, ceea ce face ca animalele de companie sa fie prietenoase. Animalele  de companie vor avea mai mult acces in aer liber si vor avea mai multa libertate in comparatie cu apartamentele unde ar putea exista reguli mai stricte cu privire la detinerea de animale de companie. Puteti savura o ceasca de cafea pe balcon sau pur si simplu leneviti fara ca ochi indiscreti sa va priveasca. Puteti apartine cu adevarat spatiului si il puteti folosi fara griji. Vilele reprezinta o investitie excelenta. Aceste locuinte spatioase vin adesea cu o crestere a valorii in timp. Valoarea terenului creste vertiginos, asa ca aceasta se dovedeste a fi si una dintre cele mai bune optiuni de investitii.

De cele mai multe ori, vilele vin cu propriul lor spatiu deschis pe care il puteti transforma in gradina privata. Daca sunteti pasionat de gradinarit, o vila este o oportunitate grozava de a avea propria gradina.

Veti avea acces la o terasa  privata pe care o puteti folosi in mai multe scopuri. Ar putea fi locul perfect pentru petrecere, terasa gradina, bar sau chiar pentru o piscina. Avand propriul spatiu de terasa, acest lucru va ofera multa libertate de a-l folosi in diferite variante.

Daca aveti nevoie sa va renovati sau sa redecorati casa, o puteti face mult mai usor pentru vila aleasa in comparatie cu un apartament. Cauzeaza mai putine neplaceri colegilor si, deoarece nu exista pereti comuni, va ofera mai multa flexibilitate. In locuinta de tip apartament exista  mai putina libertate, deoarece trebuie sa depindeti de Asociatie pentru o serie de lucruri. Exista restrictii in apartamente. Dar intr-o vila puteti face orice doriti. Nu trebuie sa luati aprobari sau sanctiuni. Veti avea o viata fara griji.

Acestea sunt doar cateva avantaje ale locuitului intr-o vila. Tipul de libertate si flexibilitate pe care le avem atunci cand locuim intr-o casa independenta nu se potriveste cu orice altceva. Asigurati-va ca studiati diversele avantaje ale locuitului intr-o casa de sine statatoare in comparatie cu locuitul intr-un apartament inainte de a concluziona unde sa investiti economiile. Majoritatea comunitatilor de vile, precum vile Buftea, sunt construite in zone superbe si vin cu peisaje senine si privelisti linistitoare. Spatiul deschis si imprejurimile verzi ajuta la intinerirea si conectarea cu natura, promovand sanatatea mintala si bunastarea generala.

Intr-un mediu atat de linistit, puteti medita profund sau va puteti bucura de briza proaspata in timpul liber sau va puteti alina ochii cu privelisti frumoase verzi. Cumpararea unei case de tip vila este benefica atat pentru cei care cumpara locuinte, cat si pentru investitori. Cu numarul masiv de chiriasi care vaneaza vile de lux, inchirierea caselor de tip vila poate fi, de easemenea, o sursa de venit sigura si constanta. Obtineti o suma mult mai buna din inchirierea unei vile cu caracteristici splendide decat din alte proprietati rezidentiale.