Diverse

Mobila la comanda este o alegere mult mai buna!

Mobila la comanda este o alegere mult mai buna!

Nu are rost sa negati: fiecare are o idee despre „casa lui ideala”, decorata cu mobilierul visat. Este pacat ca aceste vise se ciocnesc cu mobilierul produs industrial, care nu se potriveste niciodata perfect cu imaginea ideala din mintea noastra.

Exista o singura alternativa care va permite sa potriviti cat mai bine visul si realitatea: mobilierul la comanda.

Amenajarea casei cu mobilier la comanda este o alegere care are un impact pozitiv nu numai asupra mediilor in care traim zi de zi, ci si asupra vietii noastre de zi cu zi. Aceasta nu este o exagerare: exista multe avantaje pentru cei care decid sa nu recurga la productia de masa si aleg solutii care evita standarde restranse care nu sunt potrivite nevoilor lor.

Fiecare spatiu de locuit este unic si original pentru ca este„al nostru”. Uneori, insa, originalitatea sa poate fi complicat de aranjat. Suprafata mica ne ingreuneaza amenajarea spatiului dat. Uneori simtul bunului gust combinat cu asteptarile la cea mai inalta calitate fac dificila gasirea solutiilor perfecte pentru casa. Apoi mobila personalizata vine in ajutor – online sau in versiune „live”. Clientii care au ales mobilier la comanda aethos.ro, au avut numai de beneficiat pe termen lung!

Cand ne gandim la mobilier la comanda, vedem de obicei bucatarie in cladirile clasice. 

Utilizarea perfecta a spatiului disponibil este cheia confortului si functionalitatii in interior. Din pacate, in cazul mobilierului gata achizitionat de exemplu in supermarket, aceasta este o adevarata provocare. Mai ales daca in casa sunt multe tesituri sau adancituri in incaperi.

Mobilierul realizat la comanda ofera confort, mai ales ca putem decide asupra dimensiunilor, formei si tuturor celorlalti parametri, si datorita lui il potrivim perfect. De asemenea, putem alege solutii pe care le vom adapta la anumite ocazii – de ex. masa extensibila va fi perfecta in timpul intalnirilor organizate cu familia sau prietenii. Cand cumparam mobila din supermarket, de obicei trebuie sa petrecem mult timp pentru a gasi solutia perfecta in ceea ce priveste parametrii sau functiile. Oferta mare nu inseamna ca cautarea va avea succes, ci dimpotriva. Ca urmare, trebuie sa cautam in alt magazin sau sa optam pentru o canapea mai ingusta sau un suport TV mai inalt, ceea ce poate afecta negativ functionalitatea si estetica interiorului nostru.

Mobilierul trebuie adaptat suta la suta la propriile noastre nevoi, stilul de amenajare sau spatiul disponibil. Decidem forma mesei, inaltimea si lungimea canapelei, adancimea sertarelor in comoda sau functiile suplimentare ale biroului.

Indiferent daca scopul nostru il reprezinta mesele de sufragerie personalizate, suporturile TV, canapele sau orice alt mobilier, castigam increderea ca produsul comandat se dovedeste a fi perfect potrivit si fabricat cu o precizie extrema. Tetiera din canapea va fi la inaltimea potrivita, pernele de scaune vor fi realizate din exact materialele pe care le asteptam si masuta mica din bucatarie se va desfasura in orice moment.

Un astfel de mobilier modern pentru sufragerie sau orice alta camera este produs din materiale selectate corespunzator si este creat de specialisti cu experienta. Aceasta inseamna ca ne vom putea bucura de cea mai inalta calitate si estetica unica pentru multi ani.

Toate acestea inseamna ca mobilierul la comanda ofera un confort sporit de utilizare si va permite sa amenajati interioare estetice, functionale, care sa fie o oaza de liniste pentru toti membrii gospodariei. Investind in mobilier la comanda (online sau stationar), mai castigam o optiune – materialul de alegere din care va fi realizat. Putem alege de exemplu mese elegante si rezistente din lemn masiv sau dulapuri TV mai ieftine din MDF. Mai mult, atunci cand ne hotaram, de exemplu, pentru lemn, putem uneori sa-i alegem soiul si sa cumparam de exemplu cel mai exclusivist mobilier de living din stejar.

Alegerea materialului conteaza deoarece determina pretul, aspectul, durabilitatea si functionalitatea mobilierului. Aceasta posibilitate ne va permite sa adaptam achizitia la bugetul nostru, gustul propriu si modul de utilizare a produsului. Acesta este confortul care merita cu siguranta folosit.

Achizitionarea de mobilier de piata gata facut este asociata cu o mare problema – de obicei, modelul specific, interesant este disponibil doar in una sau cel mult doua variante de culoare. Acest lucru face imposibila potrivirea acestuia cu alte elemente de echipament si cu stilul de design interior al casei.

Pe de alta parte, hotarand de exemplu dimensiunea mobilieurlui la comanda, avem ocazia de a alege mai multe variante ale aceluiasi model. In acest fel vom adapta in ceea ce priveste culorile la propriile asteptari si la incapere specifica. Ambele mese, comode, birouri si dulapuri TV la comanda pot fi unice de fel. Reglandu-le parametrii complet individual, putem fi siguri ca mobilierul care ne decoreaza sufrageria sau dormitorul este unic si probabil ca nu vom gasi acelasi lucru in niciun alt loc. In acest fel, obtinem mobilier unic, care este pe deplin adaptat nevoilor si gustului nostru individual.

In cazul achizitionarii de mobilier gata facut pe piata, nu avem o astfel de posibilitate – produse in masa, arata identic si nu au caracter propriu. Ceea ce mai caracterizeaza aceasta achizitie de mobilier din stejar la comanda este serviciul complet individual. In timp ce pe piata este dificil sa obtineti sfaturi de la un specialist, in acest caz ne putem consulta cu o persoana experimentata si perfect familiarizata cu mobila. Datorita acestui fapt, avem posibilitatea de a obtine informatii suplimentare despre un anumit produs, precum si de a inlatura orice indoieli. Si astfel potrivirea perfecta a mobilierului modern in dormitor, sufragerie sau alte camere de acasa.