Diverse

Alege sa ai o dantura superba intotdeauna!

Alege sa ai o dantura superba intotdeauna! iunie 7, 2021
tratament-min

Cu totii ne dorim sa avem o dantura ingrijita, insa secretul pentru a avea un zambet de milioane este acela de a merge la stomatolog de fiecare data cand avem probleme, dar si in controale de rutina. Un cabinet stomatologic foarte bun este Cris smile, situat in sectorul 6, Bucuresti. Medicii de aici se ocupa de orice problema de natura stomatologica pe care pacientii o prezinta.

Fie ca vorbim despre un simplu detartraj, un implant sau un aparat dentar de corectare, cris-smile.ro ofera servicii de top la preturi foarte avantajoase!

 

La ce este util un aparat dentar?

Aparatele dentare nu sunt o solutie de tratament recenta. O incercare de a corecta pozitiile vicioase ale dintilor a existat inca din antichitate, iar in secolul 18, francezii Pierre Fauchard si Louis Bourdet au pus bazele ortodontiei moderne. Cu toate ca aparatele ortodontice au fost privite mult timp ca un tabu, acum este un tratament popular si mult mai bine acceptat de catre oameni.

 

In ce situatie are un pacient nevoie de aparat dentar?

Initiativa de a purta acest aparat va poate apartine, daca sesizati un aspect inestetic precum:

-dinti inghesuiti;

-dinti cu diverse spatii intre ei sau (strungareata) ;

-dinti rotiti;

-dinti aliniati pe diverse niveluri (mai sus, mai jos), care nu se incadreaza pe o linie armonioasa.

In general, nu exista limite de varsta, deoarece copiii si adultii beneficiaza de acest tratament in egala masura. Totusi, este indicat ca prima vizita a unui copil la ortodont sa se faca dupa eruptia tuturor dintilor de lapte, iar in cazul adultilor, dupa eruptia molarilor de minte (uneori acestia pot ramane inclusi).

De cele mai multe ori, malocluziile copiilor intre 8-12 ani se rezolva cu usurinta cu aparate mobile, dar in cazul adolescentilor si adultilor aparatele fixe, cimentate pe dinti sunt cele mai eficiente. Puteti gasi mai informatii utile cu privire la indicatiile  celor 2 tipuri de aparate vorbind direct cu personalul clinicii.

Dispozitivele ortodontice actioneaza prin exercitarea unei presiuni asupra dintilor, care au ca efect deplasarea dintilor in pozitiile dorite, pe baza unor procese dinamice – resorbtie si apozitie osoasa. Prin aceste doua procese de remodelare a oaselor maxilare (disparitia unei cantitati de os si depunerea unei noi cantitati, in zone dirijate de sensul aplicarii presiunilor), se va modifica pozitia radacinilor dentare in alveole si dintii vor fi aliniati armonios.

Serviciile din categoria aparat dentar de la cris-smile.ro se refera doar la o anumita grupa de varsta. Aparatul poate fi util atat pentru copii, cat si pentru adulti.

Preturile sunt foarte avantajoase, insa de cele mai multe ori acestea sunt in fucntie de necesitatea pacientului.

Beneficiile de pe urma tratamentului cu aparat dentar fix, pe langa indreptarea si alinierea dintilor sunt:

-Risc redus de aparitie a cariilor, deoarece dintii aliniati se curata mai usor in timpul periajului dentar, fapt care reduce placa bacteriana.

-Aspectul profilului facial este imbunatatit datorita miscarilor dintilor survenite la nivelul mandibulei si a maxilarului, dar si a centrarii liniei mediane.

-Rezolvarea problemelor la nivelul articulatiilor mandibulei (articulatia temporo-mandibulara) si a durerilor maxilarului.

-Reduce aparitia afectiunilor ce pot aparea asupra dintilor proeminenti.

-Castigi un zambet de invidiat, care te va face mult mai increzator

Alege Cris Smile si zambeste mai des!