Emisiuni, Filme si Seriale

Cele mai bune filme Netflix în 2021

Cele mai bune filme Netflix în 2021 iunie 5, 2021
Cele-mai-bune-filme-pe-Netflix

Cei care sunt pasionați de filme, pe Netflix pot profita de noile vremuri pentru a viziona filmele preferate. Printre cele mai bune filme din 2021 se numără:

Pieces of a Woman

Pieces-of-a-woman

Martha și Sean Carson urmează să devină părinți. Dar în timpul nașterii care are loc la domiciliu, din neglijenţa moaşei, copilul celor doi moare la scurt timp după naștere. Martha este nevoită să facă faţă durerii pierderii copilului, dar şi relaţiei îngrijorătoare cu Sean şi prezenţei mamei autoritare. Procesul împotriva moa4ei va devein public.

The Devil All the Time

The-Devil-All-The-Time

Acţiunea are loc în anii 1960, într-o comunitate rurală din Ohio și are ca scop urmărirea mai multor personaje afectate de război în diferite moduri.

Willard Russell este un veteran care nu a reușit să-și salveze soția de la moarte. Arvin Eugene, fiul acestuia, îşi doreşte să devină un om bun, dar, cu timpul, va fi lovit de violența care domină orașul.

Soarta: Saga Winx

Soarta-Saga-Winx

In acest film este vorba despre șase zâne adolescente care studiază la o școală ce se ocupă cu antrenarea zânelor în artele magice de mii de ani. Pe durata studiului cele şase zâne învaţă să-și controleze puterile.

Lupin

Lupin

Este un film ce se bazează pe cărțile lui Maurice Leblanc. Povestea îl urmează pe Assane Diop, care, din copilărie, se mută în Franța alături de tatăl său. Tatăl lui Diop este acuzat pe nedrept că a furat un colier șefului său. Este arestat și de ruşine, se spânzură în celula închisorii. Adult fiind, Diop vrea să ajungă un hoţ profesionist și să se răzbuna pe familia Pellegrini. Este unul dintre cele mai bune seriale de pe Netflix.

Doar două mame ai

Doar-doua-mame-ai

Ana și Mariana, două firi total diferite, au născut la acelaşi spital. Ceva mai târziu află că fiicele lor au schimbate la maternitate. Fiecare se ataşează foarte repede de copii, însă vor apărea şi conflictele între cele două.

Night Stalker

Night-Stalker

Este povestea unui renumit ucigaș în serie din Statele Unite. Printre victimele sale se numără:  copii, vârstnici etc. Pentru a rezolva acest caz poliția a convocat un detectiv fără experiență. Se numeşte Gil Carrillo.