Tech

Alternativele de Valentine’s Day de la Toshiba

Alternativele de Valentine’s Day de la Toshiba

Ziua Îndrăgostiților este foarte aproape, dar încă nu ai nicio idee despre cum ai putea petrece această zi fără să fii cuprins de ‘febra roșie’ a inimioarelor de pluș, a cutiilor de bomboane, a filmelor și baladelor romantice? Iată alternativele de Valentine’s Day de la Toshiba – un mod mai puțin obișnuit să-ți petreci această zi alături de cel drag.

14 februarie este ziua comediilor siropoase și a lacrimilor vărsate la ecranizările celor mai romantice povești de dragoste. O astfel de stare de spirit poate fi atinsă, în egală măsură, și prin vizionarea unui thriller captivant și înfricoșător care îți va face iubita să se ghemuiască în brațele tale. Un science-fiction plin de efecte speciale poate crea, de asemenea, o atmosferă placută și relaxantă. Orice ai alege, trebuie să te asiguri că imaginea are o calitate deosebită, pentru ca experiența să fie una de neuitat. O astfel de experiență poate fi oferită de seria de televizoare Toshiba L7. Rezoluția Full HD 1080p, panoul Edge LED cu retroiluminare și tehnologia de procesare a imaginii AMR200 (Active Motion & Resolution) oferă o imagine vie, clară și îți permite să urmărești cele mai rapide scene de acțiune și cele mai incitante detalii.

Te-ai pregătit de călătorie pentru un weekend romantic de Valentine’s Day? De data asta, drumul poate fi mult mai agreabil grație tabletei Toshiba Encore. Dispozitivul vine cu toate avantajele sistemului de operare Windows 8.1 și ecran HFFS AutoBrite clar și luminos, cu unghi larg de vizualizare. Acesta oferă o calitate incredibilă a imaginii, fiind cea mai bună soluție pentru vizionarea filmelor în timpul călătoriilor. Tehnologia Multi-Touch îți permite să folosești o gamă completă de aplicații de divertisment, oricând și oriunde. Tableta Encore poate fi utilizată, de asemenea, ca dispozitiv suplimentar independent pentru Xbox, ca player multimedia sau ca e-book reader. Grație camerei frontale de 2Mpx și a aplicației Skype, poți rămâne în contact cu familia și prietenii și poți împărtăși impresii de călătorie. Camera anterioară de 8 Mpx și tehnologia stereo Dolby® Digital Plus reprezintă o soluție excelentă pentru înregistrări video și fotografii la o rezoluție înaltă din timpul întregului weekend romantic.

Preţ: 1.279,99 Lei

Pentru majoritatea oamenilor, Ziua Îndrăgostiților este sinonimă cu melodiile și baladele de dragoste. Toshiba îți propune o altfel de seară de muzică în doi, folosind un laptopToshibaQosmio X70-A. Muzicieni profesioniști sau cântăreți amatori pot instala un software de karaoke și își pot impresiona jumătatea cu sound-uri rock precum “Use somebody” de la Kings of Leon, sau “Play with Fire” a celor de la The Rolling Stones. Qosmio X70-A vine echipat cu 4 difuzoare Harman Kardon, cu o putere de 20W și funcții de corectare a basului, Slip Stream și DTS Studio Sound. Sunetul surround îți va permite să te cufunzi complet în lumea muzicii și va face ca această seară, altfel, de Valentine’s Day să fie de neuitat.

Preţ: 5.949 Lei