Aplicatii mobile Tech

Amazon – o noua aplicatie pentru Android

Amazon – o noua aplicatie pentru Android

Amazon a lansat o aplicaţie foarte interesantă zilele acestea. Poate fi găsită sub denumirea de “Kindle for Android“, practic aceasta permite accesul la fişierele în format Kindle cum ar fi cărţile pentru copii, romane sau benzile desenate de pe un dispozitiv Android.

Această aplicaţie suportă şi serviciul pentru documente personale prin care cei de la Amazon îţi alocă o adresă de e-mail unde îţi poţi trimite documentele, acestea ajungând automat pe dispozitivele tale. În orice caz, o altă noutate ar consta în faptul că îţi poţi trimite prin e-mail cărţile atâta timp cât sunt în formatele suportate, de tipul PDF, MOBI, DOC sau HTML şi ai posibilitatea citirii cărţilor pe care le-ai achiziţionat din alte magazine pe tableta sau e-book reader-ul tău Kindle.

Documentele pot fi sincronizate, atât încât să poţi trece de la un gadget la altul (să zicem de la un telefon Android cu această aplicaţie la un Kindle Touch) continuând lectura de unde ai rămas. Aplicaţia vine ca o mişcare interesantă şi inteligentă din partea celor de la Amazon. Se pare că cifra dispozitivelor Kindle vândute nu aduce mare profit, magazinul în sine este baza afacerii aşa că pe cei de la Amazon nu îi mai prea interesează pentru ce device cumperi fişierele atâta timp cât cumperi.