Audio

Amazon Echo Show 8: Cel mai bun afisaj inteligent Amazon

Amazon Echo Show 8: Cel mai bun afisaj inteligent Amazon iulie 22, 2020
Echo-Show-8-2

A face mici imbunatatiri la timp nu este chiar dificil, insa Amazon a realizat unul dintre cele mai bune afisaje inteligente de pe piata.

Cand spun Echo Show 8, la ce v-ati gandi pentru inceput?

Este de fapt al IV-lea ecran inteligent activ de la Amazom, avand un ecran de 8 inch. Show 8 ofera caracteristicile si avantajele cele mai potrivite, fiind si cel mai bun concurent direct cu Nest Hub Google.

De fapt, daca va ganditi sa va achizitionati un ecran inteligent, Show 8 ar putea fi unul dintre cele mai bune produse din punct de vedere calitativ si financiar.

Se potriveste oricui

In prezent, Amazon isi mareste gama de produse: difuzoare si afisaje inteligente. In ultimele luni, au aparut Amazon Echo, Echo Dot cu ceas, Echo Studio, Echo Show 5 si acum Show 8.

Amazon spera ca unul dintre aceste dispozitive sa se potriveasca asteptarilor fiecaruia. La un pret destul de decent, Echo Show 8 are o multime de imbunatatiri.

Este un dispozitiv deja la vanzare; doar in Australia nu este inca disponibil. Exista persoane care ar putea sustine ca Echo Show 8 nu adduce functii noi.

Asta este adevarat, doar dar ca, comparative cu Echo Dot cu ceas, Show 8 este mult mai performant.

Show 8 este mai puternic decat Show 5 (care este si mai ieftin): un ecran mai mare decat al unui telefon, o rezolutie destul de buna ( 1.280×800 de pixeli ) si o pereche de boxe de doi inci.

Mai mult, Show 8 detine si un obturator al camerei, dar si alarme. Obturatorul este o idee excelenta. In timp ce Google a optat pentru un comutator de inchidere/deschidere a aparatului foto si a microfonului de pe Nest Hub Max, Amazon a inclus un obturator pe cele doua afisaje.

O alta functie inteligenta este aceea ca ecranul, desi prezinta aceeasi rezolutie ca si Show-ul de 10 inch, foloseste o caracteristica noua pentru a imbunatati calitatea imaginii pe acel ecran mai mare.

In timp ce imaginile nu vor aparea mai clare, scanarea progresiva inseamna ca mai putin artefacte vizuale vor aparea pe ecran. Este un plus pe care putini utilizatori il vor observa mereu, insa este un upgrade util care se va cunoaste in timp.

Show 8 este o actualizare clara a predecesorilor sai. Camera este de numai 1 megapixel, spre deosebire de camera de 5 megapixeli ale altor modele Show. Megapixelii inferiori produc, in general, rezultate incetosate.

Cu toate acestea camera foto de calitate inferioara a produs uneori rezultate de calitate constant superioare.

Concluzia este ca nu trebuie cheltuit prea mult pentru dispozitivele cu megapixeli mai mari.

Chiar daca Show 8 are camera de doar 1 megapixel, nu trebuie sa va descurajati, putand astfel sa optati pentru acest model.

Sunetul

Echo-Show-8

Cand vine vorba de calitatea sunetului la Echo Show 8, este posibil sa fiti placut surprinsi. Cele 2 boxe de 2 inch sunt putin mai mici decat cele de 2,2 inch ale Show-ul de 10 inch, putand astfel sa auziti o usoara diferenta de calitate a sunetului, in special la volum mai mari.

La inceput Show 8 suna putin zgomotos, neavand raza a Echo Show de 10 inch. Dar calitatea sunetului de la Echo Show 8 este mult mai mare decat a Echo Show 5, care are doar un difuzor de doar 1,7 inch.

De fapt, montat la cel mai recent difuzor inteligent Amazon Echo, Show 8 produce rezultate oarecum similare – atata timp cat mentineti volumul la mijloc.

Ecranul

Echo Show 8 -3

Show 8 ar putea fi unul dintre cele mai bune ecran inteligente. Ecranele inteligente ale Google se pot mandri cu o experienta mai buna pentru utilizatori.

Este foarte greu de comparat Show 8 direct cu Nest Hub pentru ca nici macar nu are o camera foto. Iar Nest Hub Max, care include o camera de inalta calitate costa foarte mult.

Dar un lucru este cert si anume ca ecranul este mai receptiv, camera iti poate urmari figura daca te plimbi in timp ce ai discutii video si poti accesa videoclipuri pe YouTube cu o simpla comanda vocala.

Sistemul de operare al Amazon se imbunatateste periodic, dar in comparatie cu cel al Google, acesta ramane in continuare o experienta nedorita daca esti obisnuit cu capacitatea de reactie a smartphone-urilor si tabletelor moderne.

Show 8 este un dispozitiv pe care il poate folosi oricine. Pentru o suma nu foarte mare, acesta reprezinta cel mai inteligent afisaj Amazon.

Unii considera ca Echo Show 8 are display-ul mai mic decat Echo Show 10, insa un afisaj de 8 inch este rezonabil.

Actualizarile de software vor continua sa creasca si sa va imbunatateasca experienta intr-un mod cat mai placut.
Amazon ofera o garantie limitata de un an, cu servicii incluse in cazul in care pot aparea probleme de defectiune.