Foto-Video

Cele mai bune camere video vlogging pentru anul 2020: Sony si Canon

Cele mai bune camere video vlogging pentru anul 2020: Sony si Canon

Indiferent pentru ce filmati, daca doar pentru distractie sau pentru ca sunteti un YouTuber profesionist, acesta este aparatura de care aveti nevoie pentru ca videoclipurile sa fie unele de calitate.

Aproape orice camera va face fotografii sau videoclipuri bune, dar calitatea video este foarte importanta daca realizati fotografii cu aparatura de calitate.

Pentru inceput este bine sa va decideti ce tip de filmare doriti sa faceti.

Nu este necesar sa cheltuiti sume foarte mari pe o camera de o inalta performanta atata timp cat puteti sa beneficiati de o calitate video pe care o doriti cu ajutorul telefonului.

In afara camerelor DSLR mai exista si alte camere care sunt foarte cautate, fiind chiar printre cele mai bune camere vlogging.

Cu mici exceptii, toate aceste camere foto vlog au fost testate de editori CNET.

Sony Cyber-shot RX100 III

Sony Cyber-shot RX100 III
Sony Cyber-shot RX100 III

Mai bun decat telefonul, RX100 III Sony (cunoscut și sub denumirea de RX100 Mark III sau M3) va ofera un senzor de imagine mare si un obiectiv luminos pentru o calitate video mai buna chiar si atunci cand iluminatul este foarte slab.

Are un ecran LCD flip-up, astfel incat sa te poti vedea in timp ce filmezi.

Aceasta camera video compacta are, de asemenea, o iesire HDMI. RX100 M3 inregistreaza full HD, dar succesorul sau, RX100 IV, merge chiar si pana la 4K.

Aceasta este cea mai buna camera de fotografiat printre cele care ofera videoclipuri simple.

Canon Vixia HF G21

Canon Vixia HF G21
Canon Vixia HF G21

O astfel de camera video este o alegere buna deoarece, spre deosebire de alte optiuni ale camerei vlog, aceasta este conceputa in mod expres pentru inregistrarea video.

Camera G21 are multe caracteristici cheie, cum ar fi castile si mufele externe pentru microfon, un port mini accesoriu pentru microfon sau lumina, iesire HDMI, afișaj rotativ flip-out, vizor electronic si comenzi manuale.

Camera de inregistrare video are, de asemenea, un senzor CMOS imbunatatit pentru o performanta excelentă la lumina scazuta.

Canon EOS 80D

Canon EOS 80D
Canon EOS 80D

80D apare intr-o multime de liste de top din motive temeinice: senzorul DOS Pixel CMOS al companiei ii ofera un sistem de autofocus rapid pe senzor; performanta Live View – care va permite sa vedeti filmarile pe ecranul sau fara a privi prin vizor – este ridicata; are mufe pentru casti si microfon si suporta 1080p și 60 fps.

Dezavantajul este ca nu are o ieșire HDMI, asa ca, pentru a trece la streaming live, va trebui sa inchideti toate informatiile afisate si sa treceti la focalizarea manuala.

Canon Powershot G7 X Mark III

Canon Powershot G7 X Mark III
Canon Powershot G7 X Mark III

Dacă sunteti in cautarea celei mai bune camere video vlogging care sa va ajute si pe viitor, atunci Canon G7 X Mark III va pune la dispozitie cea mai buna camera vlogging pe care o puteti achizitiona oricand doriti.

Seria Powershot G7 X este un favorit peren al celor mai buni vloggers și youtubers din lume, precum FunForLouis si Case Neistat.

Versiunea Mark III a Powershot G7X este cea mai bună din serie, cu un senzor de 4 k si o stabilizare a imaginii aproape inegalabila.

Intre acest model si Sony RX100 VII exista o puternica concurenta intre ele. Cu toate acestea, in general, este recomandata Canon G7 X Mark III se utilizeaza mult mai usor.

Caracteristicile acesteia sunt:

Tip: Compact
Camp vizual: 24-100mm
Rezolutie: 20.1MP
Dimensiunea senzorului: 1. 0 “CMOS
Rezolutie video maxima: 4K 30fps
Monitor: Ecran LCD cu panou tactil de 3 inch cu inclinare de 180 de grade pentru selfie-uri
Vizor: Nu are
Conectivitate: SD, SDHC, SDXC, USB tip C, HDMI Micro (Type-D), Wi-Fi, Bluetooth
Dimensiune / greutate: (105 x 61 x 41 mm), 304 g (inclusiv bateria)
Intrare microfon: mufa de 3,5 mm

Sony Alpha A7 III ( vezi poza 5 )

Sony Alpha A7 III
Sony Alpha A7 III

Camera digitala Alpha a7 III de la Sony este o camera potrivita atat pentru aplicatii foto cat si video.

Senzorul CMOS Exmor R BSI CMOS full frame 24,2MP si procesorul de imagini BIONZ X realizeaza fotografii cu o viteza de 10 fps.

Sistemul AF actualizat Fast Hybrid foloseste o combinatie de 693 de puncte de detectare a fazelor si 425 de zone de detectare a contrastului pentru o achizitie mai rapida a focalizarii intr-o varietate de conditii de iluminare si, de asemenea, mentine concentrarea asupra subiectilor mai eficient.

In plus fata de viteza si AF, imbunatatirile de procesare ajuta, de asemenea, la realizarea unei claritati mai mari a imaginii si a unui zgomot redus pe intreaga gama de sensibilitate de la ISO 100-51200, care poate fi extins in continuare la ISO 50-204800.

Posibilitatile de inregistrare video au fost extinse si pentru o calitate imbunatatita atunci cand inregistrati video UHD 4K cu latimea completa a senzorului cu cadru complet.

In plus, beneficiind atat de fotografii cat si de functionare video, a7 III utilizeaza o stabilizare a imaginii cu schimbarea senzorului SteadyShot INSIDE cu 5 axe, care este extrem de eficienta.

Dincolo de actualizarile sistemului de imagistica, designul camerei a7 III a fost, de asemenea, revizuit pentru a include un ecran LCD cu ecran tactil de 9,2 milimetri.

Finder OLED EVF este de asemenea prezentat pentru monitorizarea luminoasa si clara a nivelului ochilor.

Pentru o mai mare flexibilitate de fotografiere, sunt prezentate acum sloturi duble pentru carduri de memorie SD, iar o baterie NP-FZ100 mai mare, este de asemenea folosita pentru a obtine pana la aproximativ 710 fotografii.