Audio

Google confirma oficial noul difuzor inteligent Nest

Google confirma oficial noul difuzor inteligent Nest iulie 18, 2020
boxa-google

Noul difuzor inteligent Nest

Google va lansa anul acesta o gama larga de noi dispozitive: un nou dongle Android TV, Pixel 4a, Pixel 5, precum si acest nou difuzor inteligent.

Inițial, s-a crezut ca Google va lansa difuzorul impreuna cu noile dispozitive mai spre sfarsitul acestui an, insa compania crede ca noul difuzor va fi lansat inaintea celorlalte dispozitive.

Este un dispozitiv ce va fi controlat in principal de Google Assistant prin intermediul aplicatiei Google Home de pe telefon.

Acesta va avea toate abilitatile celorlalte dispozitive, acest lucru insemnand ca se poate adauga foarte usor grupurilor de difuzoare din jurul casei dvs. doar cu cateva apasari.

boxa google

Google a raspuns dezvaluirii inadvertente a unui nou difuzor inteligent Nest, confirmandu-i existenta. Compania tocmai a trimis catre The Verge o fotografie oficiala a dispozitivului, facand referire doar la ceea ce lucreaza echipa Nest.

Difuzorul este clasificat ca fiind intre Nest Mini si Google Home Max, putand fi pozitionat vertical. Chiar daca din fotografii reiese un design gri mai neutru, acesta este infasurat intr-o tesatura albastra

De asemenea, Google a facut public un scurt videoclip care arata difuzorul ca avand culoarea rosiatica. Produsele hardware Google sunt de renume. Noul difuzor inteligent Google este de asteptat, ca pentru inceput, sa fie un inlocuitor.

In urma cu putin timp difuzorul a fost testat de Ministerul Afacerilor Interne si Comunicatiilor sau “MIC” si, deoarece MIC a facut cateva imagini destul de neplacute, Google a decis sa trimita o poza oficiala si un videoclip la diverse puncte de presa.

Site-ul 9to5Google a mentionat anterior existenta acestui dispozitiv inca din luna iunie. Noul difuzor are un design integral, cu patru lumini pe fata, care se potriveste cu Nest Mini / Google Home Mini si Google Home Max.

Vechiul Google Home este cel mai vechi din gama Google, realizat din plastic dur si 12 lumini. Din imagini nu se poate vedea decat exteriorul din panza. Pe partea din spate, veti gasi un conector pentru alimentare, un logo „G” si un comutator mut.

Numele acestui dispozitiv nu se stie inca, dar va incepe cu “Google Nest”, o marca inteligenta a Google. Aceste boxe inteligente obisnuiau sa fie numite “Google Home”, iar in prezent in magazinul Google veti gasi 2 produse cu vechea marca: difuzorul original “Google Home” si “Google Home Max”.

Pentru Nest, aveti “Nest Mini” ( care este o actualizare la Google Home Mini), Nest Hub (care este fostul ecran inteligent Google Home Hub) si Nest Hub Max (care este un Home Hub mai mare).

Google nu si-a planificat un moment anume pentru lansarea acestui dispozitiv. Google lucreaza de ceva vreme la o nouă boxa inteligenta, care este un succesor al Google Home si care va aparea sub brand-ul Nest.

Este o varianta confirmata de FCC. De la bun inceput se vede faptul ca aceasta box are un format destul de ciudat, in cazul in care dorim sa o comparam cu modelele anterioare.

Boxa a aparut in baza de date FCC avand numarul de idenitificare GXCA6. Pe partea superioara a acesteia este aplicat un material de tip tesatura. Dimensiunile acesteia ajung pana la 220 mm.

Este putin mai mare decat originalul Home, care are 143mm, si decat Home Max care are 200mm in lungime. Va detine suport Wi-Fi, dar si Bluetooth pentru capabilitati de streaming audio.

Va avea un adaptor DC de 30W si cu 4-LED-uri ascunse sub materialul de tip tesatura. Va avea si logo-ul Google, dar si butoane sensitive ascunse sub materialul din tesatura.

Conform 9to5Google, Google Nest este prevazut cu difuzoare mai mari decat predecesorul sau, ceea ce ar trebui sa conduca la imbunatatirea calitatii audio a dispozitivului.

Aceasta noua boxa inteligenta nu va fi un device Smart Display.

Acest lucru inseamna ca nu va include ecran precum Home Hub, ci se va limita la interactiunea pe baza de comenzi vocale. Muzica de la difuzor are o claritate buna, care este perfecta pentru reproducerea vorbirii, dar nu este foarte muzicala.

Datorita modului in care este proiectat veti obtine un sunet de 360 de grade care va permite sa amplasati difuzorul oriunde in camera, in special in camerele mai mici.

Desigur, nu este cea mai bună compensare dacă iubești muzica, dar este una pe care Google trebuia să o facă pentru un difuzor de această dimensiune și scop.

Vestea bună este aceea ca veti fi extrem de impresionat de imbunatatirile pe care Google le-a făcut cu acest difuzor. Are un design surprinzator de placut.

Este un difuzor inteligent ce poate concura cu succes cu Sanos One ce are un pret de cateva sute de dolari, dar si cu un Amazon Echo de doar 100 de dolari.
Online au aparut deja imagini cu viitoarea boxa Nest Smart de la Google.

Difuzorul are un aspect cu adevarat surprinzator si care este considerabil mai mare decât Google Home.

Name
Comment