Software Tech

Android 4.1.2 a fost lansat in mod oficial

Android 4.1.2 a fost lansat in mod oficial

Android 4.1 Jelly Bean a venit pentru prima oară pe tableta celor de la Google, evident. Nexus 7 se pare că este și acum device-ul norocos. Deși la început au apărut câteva zvonuri referitoare la o nouă versiune a sistemului de operare, se pare că acum acesta a fost lansat în mod oficial. A fost dezvoltată prin AOSP – Android Open Source Project și, după cum ziceam mai sus, tot utilizatorii Nexus 7 sunt primii care au parte de el.

Pe lângă problemele legate de bug-uri, stabilitate și performanțe rezolvate, se pare că noua versiune a OS-ului vine cu câteva mici noutăți și bunătăți pentru iubitorii de Android. Aceasta permite rotirea home screen-ului în mod landscape, ceea ce înseamnă mai multă flexibilitate pentru utilizatori.

Următoarele device-uri care urmează să aibă parte de actualizare sunt Galaxy Nexus, Nexus S și Motorola Xoom. Vom sta cu ochii pe cei de la Google pentru mai multe informații. Știm că unii dintre voi nu și-au updatat device-urile nici la Android 4.0, însă aceia care ați făcut asta, așteptați cu nerăbdare noua versiune? Sau sunteți mulțumiți de cea pe care o aveți?