Software Tech

Android 4.1 urmeaza sa intre pe device-urile Nexus si nu numai

Android 4.1 urmeaza sa intre pe device-urile Nexus si nu numai

Google Android 4.1 Jelly Bean a venit odată cu Nexus 7, iar acum putem observa pașii firești pe care noua versiune urmează să îi îndeplinească. Codul sursă a fost de curând publicat în mod oficial, lucru care, evident, oferă posibilitatea companiilor să își actualizeze device-urile cu noul sistem de operare. Acestea fiind zise, iată că nu întârzie să apară noutățile referitoare la produsele care vor avea primele parte de actualizare.

Pe listă se află telefoanele Samsung Galaxy Nexus HSPA+. Update-ul va aduce noi funcții de search, funcția de comandă vocală îmbunătățită și rapiditate în navigare. Majoritatea produselor din gama Nexus urmează să primească jeleul androidian, dar informații au apărut și cu privire la tablete ca Motorola Xoom sau Acer Iconia Tab A500.

Pentru Acer Iconia Tab A500 lucrurile nu sunt oficiale. OS-ul a fost mai mult adaptat și încă nu funcționează perfect, specialiștii încă încearcă să rezolve probleme legate de conexiunea WiFi și sistemul audio.

Noile aplicații Google Maps, Google Calendar, Google Now și Gmail deja au început să apară, iar acum rămâne o chestiune de timp până vom vedea Jelly Bean disponibil pentru toate produsele Android.