TV

AOC prezinta seria de monitoare 69

AOC prezinta seria de monitoare 69

AOC prezintă seria de monitoare 69, echipate cu panouri AH-IPS și IPS 3D de ultimă generație, ce oferă culori realiste și unghiuri de vizualizare ample. Pe lângă ecranele de top, cele 6 noi modele beneficiază de un design ultra-slim borderless, fiind alegerea potrivită pentru cei care pun preț pe aspectul spațiului de lucru.

Seria 69 pune la dispoziția utilizatorilor o gamă variată de conectori, precum DVI-D, HDMI și MHL. Având diagonale de la 21.5 inch (54.6 cm) la 23 inch (58.4 cm) şi 27 inch (68.6 cm), noile monitoare fac faţă cu brio atât utilizării pentru divertisment, cât și celei profesionale.

Noile modele de la AOC sunt dovada că tehnologiile de ultimă generație nu trebuie să fie sinonime cu un preț piperat. Seria 69 integrează ecrane de top AH-IPS și IPS 3D, fiind creată pornind de la nevoile de utilizare ale micilor întreprinderi și ale amatorilor de divertisment.

Monitoarele Full HD folosesc iluminare WLED fără mercur, fiind disponibile în diagonale de 54.6 cm (21.5 inch), 58.4 cm (23 inch) și 68.6 cm (27 inch). Tehnologia Advanced High Performance IPS oferă culori fidele și unghiuri de vizualizare de până la 178° atât în plan orizontal, cât și vertical, precum și o transmisie superioară a panourilor și o gamă de culori foarte largă.

Modelele IPS 3D au fost concepute special pentru gameri și iubitorii de multimedia, oferind imagini cursive și fiind echipate cu ochelari 3D polarizați ușori și foarte comozi. Modelele beneficiază de un buton de conversie din 2D în 3D montat chiar pe ramă – transformarea imaginilor se realizează instantaneu, la o simplă apăsare a acestuia.

AOC a echipat noua familie de monitoare cu o gamă variată de conectori; în funcție de model, utilizatorii pot conecta simultan mai multe surse de semnal, prin porturile D-Sub,DVI-D, HDMI compatibil cu HDCP, DisplayPort-ul integrat sau MHL. Prin intermediul acestui ultim port, utilizatorii au posibilitatea de a conecta dispozitivele cu Android pentru a afișa conținutul multimedia direct pe ecranul FULL HD al monitorului, precum și pentru a le încărca bateria.

Seria 69 are un design minimalist, cu aspect borderless, conferit de rama ultra-subțire de numai 2mm. Atât partea frontală a monitorului, cât și baza acestuia sunt realizate din metal periat, îmbinat cu finisaje high gloss și texturi de tip hair-line.

Panourile WLED integrate în noile modele nu conțin mercur și utilizează semnificativ mai puțină energie electrică decât monitoarele conveționale, ceea ce le face deosebit de prietenoase cu mediul. Consumul de curent poate fi redus și mai mult prin intermediul funcțiilor Eco Mode și e-Saver.

Modelele din seria 69ID vor fi disponibile în magazine la prețuri cuprinse între 699 și 1399 lei.