Smartphones Tech Aplicatii mobile

Aplicatia auto.ro si pe Android

Aplicatia auto.ro si pe Android

Săptămâna trecută, am fost invitat la prezentarea aplicaţiei auto.ro pentru Android. Pot spune că a fost unul dintre cele mai speciale discursuri la care am asistat. A avut loc într-un autocar aflat în drum spre Fundata.

Despre aplicaţia dedicată iOS-ului nu v-am putut spune mare lucru pentru că nu deţin gadgeturi cu mărul muşcat. Însă m-am putut bucura de cea pentru Android pe smartphone-ul meu HTC Sensation. Aplicaţia se poate instala pe orice dispozitiv cu Android – smartphone-uri şi tablete. Pot spune că este una dintre aplicaţiile care nu trebuie să lipsească din gadgetul vostru, fie că sunteţi şoferi sau doar pasageri.

Am apreciat foarte mult pentru că este o aplicaţie complexă dezvoltată special pentru România. Cei de la Netbridge au gândit-o să fie utilă oricărui şofer sau pasager aflat într-o maşină. Prin intermediul ei, puteţi afla care este cea mai apropiată benzinărie, unde găsiţi o vulcanizare, un centru service sau poate chiar un restaurant.

Dacă observaţi un service, o benzinărie, o spălătorie şi acestea nu se regăsesc în aplicaţie, puteţi chiar voi să adăugaţi informaţiile. Important este ca datele să fie corecte – adresă, număr, denumire. Aceste informaţii sunt procesate de un reprezentant auto.ro şi apoi aprobate. Astfel, sunt şanse foarte mici să găsiţi ceva eronat în această bază de date.

Pe lângă cele enumerate mai sus, aplicaţia auto.ro pentru Android vă oferă informaţii şi despre maşini noi sau second hand. Aplicaţia nu ocupă foarte mult – 1.3MB nu cred că este un pericol! Şi cel mai important, este gratuită!