Accesorii Tech

Apple extinde programul de reparații AirPods Pro pentru probleme de crackling sau ANC

Apple extinde programul de reparații AirPods Pro pentru probleme de crackling sau ANC

Apple a extins în liniște un program de reparații pentru AirPods Pro,

care oferă reparații sau înlocuiri gratuite pentru căștile care au probleme cu anularea zgomotului sau statice. Utilizatorii Reddit (prin MacRumors) au fost primii care au observat schimbarea paginii de asistență Apple pentru programul de reparații, care acum observă că programul acoperă AirPods Pro afectat timp de trei ani după prima lor vânzare cu amănuntul, mai degrabă decât doi. Pagina pare să fi fost actualizată la începutul lunii octombrie.

Programul de asistență a fost introdus inițial în octombrie 2020,

la un an după lansarea inițială a AirPods Pro în 2019. A însemnat că programul de reparații Apple a fost introdus exact în momentul în care garanția pentru unitățile de lansare a fost setată să expire. Odată cu extinderea programului de reparații la trei ani, AirPods Pro cumpărate la lansare ar trebui acum acoperite până în octombrie 2022.

Ca reamintire, Apple spune că va rezolva următoarele probleme cu AirPods Pro:

  • Sunete crăpătoare sau statice care cresc în medii puternice, cu exerciții fizice sau în timp ce vorbești la telefon.
  • Anularea activă a zgomotului nu funcționează conform așteptărilor, cum ar fi pierderea sunetului basului sau creșterea sunetelor de fundal, cum ar fi zgomotul străzii sau al avionului.

Dacă vă confruntați cu oricare dintre aceste probleme,

aveți acum un an suplimentar pentru a vă lăsa pe fund și pentru a obține o soluție gratuită ca parte a programului de reparații, ceea ce, din experiența noastră, înseamnă adesea că Apple vă oferă un on-the- pereche de înlocuire la fața locului pentru a o lua acasă. Pentru a face acest lucru, Apple spune că trebuie să contactați echipa de asistență sau un furnizor de servicii autorizat Apple, sau altfel faceți o programare la un magazin Apple.