Accesorii Tech

Apple lansează căștile Beats Fit Pro: nu vin ieftine dar oferă multe

Apple lansează căștile Beats Fit Pro: nu vin ieftine dar oferă multe

Așa cum era de așteptat, în ultimele ore Apple a prezentat oficial noile căști true wireless așteptate ale mărcii Beats, care ajung pe piață sub numele de Beats Fit Pro.

Acestea nu sunt căști dedicate celor care caută o soluție economică iar confirmarea vine de la prețul lor oficial: pentru a lua acasă noul produs Beats va trebui să fii gata să investești 199,99 dolari.

Prețul ridicat al noilor căști Apple este, însă, justificat de un design realizat cu atenție la cele mai mici detalii și de un echipament tehnic extrem de respectabil, astfel încât să nu se teamă de comparații cu modelele concurente.

Principalele caracteristici ale căștilor Beats Fit Pro

Apple lansează căștile Beats Fit Pro

Noile căști true wireless de la Apple pot conta pe un sistem activ de anulare a zgomotului (ANC), un corp rezistent la apă și transpirație (cu certificare IPX4) și o autonomie capabilă să meargă până la 30 de ore de redare cu carcasa de încărcare furnizată. Căștile Beats Fit Pro garantează până la 7 ore de redare cu încărcare).

În ceea ce privește designul special, producătorul dorește să evidențieze modul în care a fost conceput pentru a permite căștilor să rămână blocate în urechi chiar și în situații dificile, adăugând că materialele utilizate pentru realizarea acestor căști sunt de o calitate deosebită.

În cele din urmă, Beats Fit Pro se poate lăuda și cu cipul Apple H1, cu o serie întreagă de caracteristici incluse, cum ar fi sincronizarea automată, asociere într-un singur pas și urmărirea dinamică a capului pentru sunet spațial.

Apple lansează căștile Beats Fit Pro

Căștile Beats Fit Pro vor fi disponibile în patru variante de culoare (adică alb, negru, gri și violet) iar precomenzile au început deja în Statele Unite pe site-ul producătorului (livrările sunt de așteptat să înceapă pe 5 noiembrie). Așteptăm cu nerăbdare informații oficiale pentru piața noastră.