Smartphones Tech

Samsung Galaxy S22 poate fi lansat în a doua săptămână a lunii februarie

Samsung Galaxy S22 poate fi lansat în a doua săptămână a lunii februarie

Samsung intenționează să prezinte următorul S21 FE în ianuarie 2022, lăsând noile sale modele flagship pentru luna februarie. Acest lucru a fost confirmat de Front Page Tech, care asigură că prerezervările pentru familia Galaxy S22 vor începe în aceeași lună a lunii februarie a anului viitor. Potrivit unor surse apropiate de acestui mediu se spune că acestea vor fi disponibile pentru a șasea săptămână din 2022 , aceasta corespunde celei de-a doua săptămâni a lunii februarie.

Momentan nu au furnizat o zi anume, deoarece nici Samsung încă nu are toate detaliile. Noul Galaxy S22 era inițial așteptat pentru ianuarie 2022, dar întârzierea lansării lui S21 FE a mutat data în luna următoare pentru a nu prezenta cele două terminale la același eveniment.

La eveniment vom putea vedea următorul Samsung Galaxy S22 Ultra, care se pare că va fi înlocuitorul Galaxy Note dispărut . Macheta pe care am văzut- o are un design similar și chiar o gaură care va găzdui Samsung S-Pen.

Aceste noi telefoane Samsung sunt de așteptat să includă viitorul procesor Exynos cu grafică RDNA 2 care nu a fost încă dezvăluit și o variantă cu Snapdragon 895 bazată pe testarea Geekbench. Va trebui să așteptăm mai multe leak-uri pentru a cunoaște în detaliu acest nou high-end de la Samsung, precum și data lansării sale la evenimentul Unpacked.