WhatsApp, cea mai populară platformă de mesagerie din lume, continuă să lucreze la noi funcții fără pauză. Compania, care experimentează în mod constant teste beta, a căpătat un impuls bun în acest domeniu, mai ales după controversata sa politică de confidențialitate.

În prezent, concurenții WhatsApp sunt cu mult înaintea atât în ​​ceea ce privește funcționalitatea, cât și personalizarea. De exemplu, funcțiile oferite de Telegram sunt aproape nesfârșite. Cu toate acestea, compania deținută de Meta progresează treptat pentru a implementa caracteristicile concurenților săi și își propune să ofere o experiență mai bună.

WhatsApp crește limita de timp pentru a sterge mesajele vechi

După cum se știe, un mesaj trimis de pe WhatsApp poate fi sters doar în câteva ore. Această situație a primit multe reacții de la mulți utilizatori. Din fericire, actualizarea așteptată este pe drum.

WABetaInfo, care a scurs anterior noi funcții ale WhatsApp, a observat o nouă caracteristică în versiunea 2.21.23.1 a aplicației. Această caracteristică, care a fost observată în cea mai recentă versiune beta, este legată de timpul de ștergere a mesajelor.

WABetaInfo a distribuit o captură de ecran care arată că, cu noua versiune, WhatsApp va crește timpul necesar pentru a șterge mesajele. Această perioadă, care are limitări stricte conform acestei capturi de ecran partajate, va permite utilizatorilor să șteargă chiar și mesaje trimise de cateva zile in urma.

În prezent, utilizatorii care instalează această actualizare nu pot experimenta noua caracteristică, din păcate. Se pare că functia WhatsApp este doar în dezvoltare în acest moment. Cu alte cuvinte, nu se știe când inovația în cauză va fi disponibilă utilizatorilor pe canalul beta. Cu toate acestea, dacă totul merge bine, testerii vor putea profita de această caracteristică cu o nouă actualizare în următoarele zile sau săptămâni.

Această caracteristică, pe care WhatsApp o testează, există de fapt în Telegram de mult timp. Telegram, care avansează pas cu pas în competiția acerbă, a susținut de mult timp ștergerea mesajelor dvs. și ale altora. În plus, aceeași situație este în discuție și în aplicația Signal. Cu alte cuvinte, WhatsApp, care este deținut de Meta, pare să întârzie puțin în dezvoltarea acestei funcții.