Foto-Video Tech

DJI Action 2 este magnetic și modular

DJI Action 2 este magnetic și modular

După drone și stabilizatoare, DJI a intrat în domeniul camerelor de acțiune în 2019 cu prima sa cameră de acțiune și acum este timpul pentru continuare. Noul DJI Action 2 este mic și pătrat, iar exteriorul său este realizat din aliaj de aluminiu. Ceea ce o diferențiază este că de fapt este o cameră modulară care primește elemente magnetice suplimentare.

Senzorul principal este de 1/1.7” cu rezoluție de 12MP, 155 grade FoV și f/2.8. Înregistrează videoclipuri 4K la 120fps la 16:9 și 60fps la 4:3 cu un bitrate maxim de 130Mbps. Are 32 GB de stocare internă și ocupă microSD de până la 256 GB. Bateria este de 580 mAh, iar modurile DJI precum Rocksteady 2.0 și HorizonSteady sunt disponibile, în timp ce este rezistentă la apă până la 10 metri adâncime.

Modulele se lipesc magnetic și au o clemă pentru mai multă siguranță. Acestea includ un ecran tactil de 1,76 inchi cu 500 nits de luminozitate împreună cu 4 microfoane pentru o înregistrare audio mai bună și extinderea bateriei care permite înregistrarea timp de 160 de minute. De asemenea, acceptă o extensie pură a bateriei de 1.300 mAh care permite înregistrarea timp de 180 de minute.

DJI Action 2 este magnetic și modular

Se așteaptă ca o varietate de accesorii magnetice să fie utilizate în orice scenariu și activitate. Există chiar și un pandantiv metalic pe care îl poți purta sub bluză și să faci o fotografie first person cu camera.

Este disponibil pentru precomandă și va fi pe rafturile magazinelor la începutul lunii noiembrie. Power Combo care include camera și bateria suplimentară costă 409 EUR, iar combinația cu două ecrane cu cameră și ecran costă 529 EUR.