Tableta Tech

Apple MacView | Laptop News

Apple MacView | Laptop News ianuarie 4, 2022Leave a comment
Featured-image

Veşti bune pentru toţi cei dezamăgiţi de performanţele iPad. Se pare că cei de la Apple lucrează în prezent la un alt tablet PC, numit MacView, pe care plănuiesc să îl lanseze pe piaţă la sfârşitul lunii mai. Încă de la anunţarea iPad-ului la sfârşitul lunii ianuarie au apărut mai multe zvonuri conform cărora cei de la Apple pregăteau un alt ultraportabil, mult mai performant, însă de abia acum apar primele detalii.

Din ce se ştie despre specificaţiile tehnice la ora actuală, viitorul MacView se va remarca prin următoarele caracteristici:

display LED – un touchscreen cu rezoluţie de 1152 × 720 pixeli;
– măsoară doar 7 mm grosime (15 cm x 24 xm x 0.7 cm);
– dispune de un SLIDE PANEL adiţional care poate fi utilizat ca tastatură;
carcasă din fibră de carbon;
conexiuni – Wifi, Bluetooth;
memorie RAM de 4 GB;
spaţiu de stocare – 1 TB SSD;
sistem de operare – Full OSX;

Desigur, cu aceste specificaţii tehnice serioase, MacView va pierde cu siguranţă avantajul oferit de un preţ relativ accesibil, de care beneficiază iPad-ul în momentul de faţă. Însă va oferi performanţe mult mai bune. Va costa 1499$.

UPDATE (2 aprilie 2010): Oricât ne-ar fi plăcut să fie adevărat, o parte din ştirea de mai sus a fost o mică păcăleală de 1 aprilie. MacView există ca prototip, fiind un concept realizat de designer-ul Patrycjusz Brzezinski, cu tot cu specificaţiile tehnice mai sus menţionate. Însă, din păcate, cei de la Apple nu l-au adoptat ca pe un al doilea tablet PC. Sau cel puţin nu încă (poate cine ştie?).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.