Audio Tech

Apple Music a fost zărit pe PlayStation 5

Apple Music a fost zărit pe PlayStation 5

În războiul serviciilor de streaming (cam de orice fel), Spotify și Apple Music sunt un fel de inamici naturali, iar cel dintâi și-a făcut simțită prezența pe PlayStation 5 încă de la lansarea din noiembrie 2020 a anului trecut.

De cealaltă parte, cei care preferau Apple Music au cam fost ignorați. Cel puțin până astăzi. Câțiva utilizatori au zărit aplicația dedicată în meniul de muzică al consolei. Acesta este un semn că PlayStation 5 are are mari șanse să ofere suport și pentru rivalul Spotify-ului. Cu toate acestea, aplicația poate fi accesată doar pe PS4, după cum a observat unul din utilizatori de pe Reddit atunci când și-a creat un cont nou pe consolă.

Apple Music pe PS5

Pe lângă postările de pe Reddit, și cei de la Eurogamer au făcut niște investigații. În mod similar, aplicația era listată, însă nu putea rula pe consola de ultimă generație. Această „anomalie” ar putea indica faptul că Sony și Apple conlucrează pentru a integra platforma de music streaming pe PS5. Coincidența face ca această descoperire să iasă la iveală cu doar trei zile înaintea prezentării pe care Apple o va susține. Să fie oare un mic indiciu pentru ceea ce ne așteaptă?