Tech Diverse

Mini frigiderul Xbox Series X costă 100 de euro și poate fi pre-comandat

Mini frigiderul Xbox Series X costă 100 de euro și poate fi pre-comandat

Microsoft a făcut o mișcare curajoasă când a ales design-ul noului Xbox Series X, iar lumea a început imediat să-l compare cu un frigider. Așa că producătorul a dus gluma mai departe și a creat frigidere full-size care au ajuns la influenceri și personalități precum Snoop Dogg și Dwayne „The Rock” Johnson. După această mișcare, popularitatea frigiderului „de gaming” a crescut destul de mult, iar acum poți plasa o pre-comandă pentru versiunea sa in miniatură.

Prețul pentru o astfel de jucărie este de 100 de euro și dacă îți doreșți un mini frigider Xbox, poți plasa o pre-comandă începând cu data de 19 Octombrie 2021. Frigiderul este creat în colaborare cu Ukonic și are o capacitate de 10 doze de 0.5 litri pe cele două rafturi interioare. În plus, vine și cu un port USB pentru a-ti încărca dispozitivele, astfel îl poți ține liniștit pe lângă birou.

Mini frigiderul Xbox va fi disponibil în Marea Britanie, Statele Unite ale Americii, Franța, Germania, Italia, Irlanda, Spania, Olanda și Polonia. Microsoft dorește însă să-l comercializeze și în alte teritorii și a anunțat că va continua să-l producă și pentru alte piețe pe parcursul anului viitor. Inițial va fi dificil să punem mâna pe el în România, în principal din cauza taxelor de transport.