Tech Tableta

Archos 10 XS G10 – caracteristici tehnice si poze oficiale

Archos 10 XS G10 – caracteristici tehnice si poze oficiale

Archos nu a vrut să mai stea prea mult pe gânduri și a prezentat în mod oficial noua tabletă 10 XS G10. Nu este un model total străin nouă, știm bine că pe la mijlocul lunii iulie aceasta a făcut o vizită la FCC. Acum însă putem arunca o privire mai atentă asupra pozelor oficiale și caracteristicilor tehnice.

Tableta de 10.1 inch vine cu un design subțire de doar 7,8mm, cu margini argintii și un display multitouch cu o rezoluție de 1280×800. Ca echipare, Archos 10 XS G10 are un SoC Texas Instruments OMAP 4470, cu un procesor dual core ARM Cortex A9 de 1,5GHz și o placă video PowerVR SGX544. Este completat de 1GB RAM și 16GB spațiu de stocare care poate fi extins printr-un card microSDXC.

La conectivitate avem un microUSB, port mini HDMI, card slot, GPS, WiFi și Bluetooth 4.0, iar ca sistem de operare vom întâlni Android 4.0. Partea bună este că OS-ul va putea fi updatat la Android 4.1 Jelly Bean până la sfârșitul anului. Docking station-ul vine în completarea portabilului cu o tastatură chiclet și are un sistem de prindere pe bază de magneți.

Se pare că vom putea vedea noul model pe piață din octombrie, la un preț de aproximativ 399 de dolari. Compania urmează să lanseze anul acesta și variante de 8 inch și 9.7 inch, Archos 80 XS și Archos 97 XS. Mai jos aveți și un video de prezentare al noii tablete.

Sunt curioasă însă dacă va fi disponibilă doar în alb, cumva nu îmi surâde versiunea asta mai ales că specificațiile tehnice nu spun nimic despre cât de rezistentă e la lichide și detergenți, asta dacă tot vorbeam ieri de tastatatura lavabilă a celor de la Logitech.

Featured-image
Postarea Anterioara