Laptop Tech

Asus NX90 | Laptop News

Asus NX90 | Laptop News

Pentru acest nou şi stilat laptop de lux, Asus a bătut palma cu David Lewis, designer-ul şef de la firma daneză Bang & Olufsen. Şi rezultatele nu dezamăgesc. Asus NX90 se remarcă în mod clar prin design-ul său deosebit – vorbim de o carcasă din aluminiu lustruit, o tastatură de un negru mat şi două touchpad-uri separate, plasate nu în locul lor obişnuit, ci de o parte şi de alta a tastaturii.

Asus NX90 este în principal un laptop multimedia. În primul rând, pune accentul pe o calitate foarte bună a sunetului – cele două boxe B&O ICE sunt aşezate la exterior, de o parte şi de alta a ecranului. În al doilea rând, dispune şi de o aplicaţie media dezvoltată special de Asus pentru a profita de cele două touchpad-uri – Rotation Desktop Control permite un control cu ambele mâini pentru muzică şi alte media. Şi în al treilea rând, etalează un display de 18.4 inch cu o rezoluţie de 1920 x 1080 pixeli.

Pregătiţi-vă şi pentru nişte specificaţii tehnice serioase, pentru că Asus NX90 funcţionează cu un procesor Intel Core i7, o placă video GeForce GT 335M şi un spaţiu de stocare ce poate ajunge la 1280 de GB HDD (este dual drive). Dispune de USB 3.0 şi slot-in Blu-ray drive. Se pare că va ajunge pe piaţă de abia prin martie, iar preţurile vor varia între 1799 şi 2499 de dolari.