Smartphones Tech Tableta

ASUS Padfone Mini – smartphone dual-sim de 4 inch si tableta de 7 inch

ASUS Padfone Mini – smartphone dual-sim de 4 inch si tableta de 7 inch

Producătorul taiwanez a prezentat noul PadFone Mini, cel mai mic hibrid tabletă/smartphone din portofoliu. Puteţi să vă bucuraţi de un smartphone elegant de 4 inch sau de o tabletă de 7 inch. ASUS PadFone Mini este motorizat de un procesor Intel Atom Z2560 şi are 8 GB spaţiu de stocare, dar este prevăzut cu un slot microSD şi puteţi adăuga un card cu capacitatea de până la 64GB.

Smartphone-ul de 4 inch are un ecran cu modesta rezoluţie 800 x 480 pixeli, iar tableta de 7 inch are un ecran IPS+ cu rezoluţia de 1280 x 800 pixeli. Trecerea de la smartphone la tabletă se poate face foarte uşor prin introducerea terminalului mobil în fanta din spatele tabletei. Nu trebuie să opriţi telefonul, iar conectarea şi trecerea de la display-ul de 4 inch la cel 7 inch se face rapid şi vă permite să vă continuaţi activitatea fără să pierdeţi aplicaţiile deschise. Acest lucru este posibil datorită tehnologiei DynamicDisplay.

ASUS Padfone Mini are un design uşor curbat şi rafinat, dimensiuni reduse (smartphone-ul are 6.3 mm grosime) şi o greutate totală de 376 de grame (smartphone-ul cântăreşte 116 grame). Partea interesantă stă în faptul că ambele device-uri pot fi mânuite cu o singură mână. În ciuda dimensiunilor reduse şi a tehnologiei integrate, ASUS PadFone Mini integrează o baterie de 3270mAh (12.8Wh) doar atunci când ambele dispozitive sunt conectate.

ASUS PadFone Mini vine echipat cu o cameră foto/video de 8 MP cu F2/0 şi tehnologia PixelMaster. Modul Low-Light din PixelMaster măsoară cantitatea de lumină disponibilă şi ajustează inteligent dimensiunea pixelilor pentru a creşte sensibilitatea la lumină cu până la 400%. Astfel, ASUS PadFone Mini poate fotografia şi în condiţii de lumină slabă şi fără bliţ. ASUS PadFone Mini poate filma full HD şi se pot face fotografii în timpul filmărilor.

Pentru o utilizare facilă a noilor smartphone-uri, ASUS a dezvoltat o interfaţă proprie numită ASUS ZenUI. Aceasta aduce un meniu şi iconiţe simplificate, 5 teme colorate şi multe alte aplicaţii din Android adaptate special pentru PadFone Mini. ASUS PadFone Mini rulează sistemul de operareAndroid 4.3.

ASUS PadFone Mini va fi disponibil la nivel mondial din Q2 2014, iar preţul de pornire este de 249 dolari.