Tech

Asus prezinta noile tehnologii la Constanta

Asus prezinta noile tehnologii la Constanta

Unii dintre prietenii şi partenerii noştri, mai exact echipa de marketing Asus, pleacă la Constanţa. Asus va prezenta noile tehnologii legate de gaming şi lifestyle în cadrul City Park Mall.

Nici nu a venit bine vara, dacă acest anotimp se poate numi vară, şi deja am început să ne facem planurile de vacanţă, concediu, iar litoralul şi marea ne aşteaptă cu braţele deschise. Echipa de marketing ASUS pleacă vineri la Constața. Dacă vremea va ţine cu ei, probabil că se vor bucura puţin şi de o baie în mare, dar nu acesta este scopul principal în călătoria lor.

Cele mai noi produse Asus vor fi expuse pe durata a două zile, 20 şi 21 mai 2011, în cadrul unui eveniment special. Aşadar, vineri după ora 14, în zona liftului panoramic, nivelul Lake Level, sunteţi aşteptaţi să descoperiţi minunata lume 3D, puritatea desăvârşită a sunetului şi perfecţiunea designului în cele mai noi gadgeturi Asus. Puteţi testa produsele şi chiar să solicitaţi sfaturile specialiştilor.

Se vor organiza competiţii de gaming pe cele mai cunoscute jocuri de racing, fotbal şi shooting. Intraţi în joc şi puteţi câştiga unul dintre numeroasele premii.

Sâmbătă după ora 12, aceeaşi locaţie, sunteţi aşteptaţi să admiraţi design-ullaptop-ului Lamborghini, să participaţi la şedinţele de make-up alături de elegantul laptop Karim Rashid, să vă înscrieţi în cursele de maşinuţe teleghidate şi chiar să câştigaţi premiile puse la bătaie. Atenţie!!!Înscrierile se fac între 12 şi 12.30 pentru competiţia cu maşinuţe teleghidate. O sa aveţi parte şi de o tombolă!

Aşa că nu rataţi şansa de a admira şi testa noile gadgeturi Asus, poate chiar să câştigaţi unul din premii. Adăugaţi în program şi vizita la evenimentul Asus din City Park Mall – Constanţa.

Noi vom reveni cu informaţii, poate chiar fotografii şi materiale video de la eveniment. Aşteptăm materiale/impresii şi de la voi, cei care o să participaţi.