Tech

ASUS Transformer Pad TF701T – ecran IGZO-TFT cu IPS

ASUS Transformer Pad TF701T – ecran IGZO-TFT cu IPS

Noul ASUS Transformer Pad TF701T este ideal pentru divertismentul mobil graţie design-ului metalic durabil cu o grosime de 8.9mm şi o greutate de 585g. Un difuzor de înaltă calitate cu tehnologie audio ASUS SonicMaster redă un sunet puternic și clar în jocuri și filme. Autonomia de 17 ore, cu dock-ul cuplat, conferă noului ASUS Transformer Pad posibilitatea de a acoperi două zile de lucru între încărcări.

Tabletă pentru divertisment mobil la rezoluţie 2560 x 1600 pixeli

Noul ASUS Transformer Pad beneficiază de un ecran IGZO-TFT de înaltă performanță, având diagonala de 10.1 inch, un consum redus de energie şi o paletă largă de culori. Rezoluţia WQXGA 2560 x 1600 pixeli oferă o imagine extraordinar de clară, în timp ce tehnologia IPS (In-Plane Switching) asigură reproducerea cu acurateţe a culorilor, unghiuri largi de vizualizare de 178 grade şi vizibilitate excelentă în lumina zilei.

Motorizat de procesorul NVIDIA Tegra 4 cu patru nuclee ARM Cortex-A15 şi 72 de nuclee GeForce, noul ASUS Transformer Pad oferă o experienţă plăcută în rularea filmelor HD şi a celor mai noi jocuri Android. Graţie transmisiei video Wi-Fi Miracast, noul ASUS Transformer Pad poate afişa imaginea de pe ecran direct pe un televizor HD compatibil, iar prin conexiunea HDMI pot fi transmise imagini către ecrane 4K Ultra HD pentru un divertisment cu adevărat imersiv.

Noul ASUS Transformer Pad dispune de cameră frontală de 1.2 megapixeli pentru conversaţii video foarte clare şi o cameră video de 5 MP ce capturează fotografii la rezoluţie maximă în timp ce filmează Full HD 1080p. Cu un răspuns fără întârziere al declanşatorului, fotografiile sunt capturate la momentul potrivit în timp ce HDR (High Dynamic Range) şi îmbunătăţirea inteligentă a chipurilor oferă cadre perfecte de fiecare dată.

Dock mobil pentru extra productivitate

Noul ASUS Transformer Pad este mai mult decât o tabletă performantă – este, de asemenea, un laptop Android performant, grație dock-ului mobil. Tastatura completă a dock-ului are un touchpad multi-touch generos care transformă ASUS Transformer Pad într-un instrument perfect pentru productivitate, aplicațiile Polaris Office, compatibile Microsoft Office, fiind preinstalate.

Dock-ul dispune de un port USB 3.0 ce adaugă suportul necesar unităților de stocare rapide, iar bateria încorporată extinde autonomia modelului ASUS Transformer Pad de la 13 la 17 ore. Dock-ul integrează, de asemenea, un slot pentru carduri SDXC care se adaugă slotului microSDXC de pe tabletă.

Prețuri și disponibilitate

Noul ASUS Transformer Pad va fi disponibil în România începând din al patrulea trimestru al acestui an la un preţ aproximativ de 2399 lei (cu TVA inclus).

Specificații tehnice ASUS Transformer Pad TF701T:

ProcesorNVIDIA Tegra 4 T40X quad-coreSistem de operareAndroid 4.2 Jelly BeanEcranIPS LED 10.1-inch 2560 x 1600 (WQXGA, 300ppi)
Capacitiv, multi-touch în 10 puncteMemorie &
Stocare
2GB DDR3L RAM
Memorie internă 32GB/64GB, slot microSDXC (tabletă) &slot SDXC (dock)CamereCameră principală 5MP F/2.4 cu auto focus &înregistrare Full HD 1080p
Cameră frontală 1.2MP cu înregistrare HD 720pWireless802.11a/b/g/n (dual-band) cu Miracast, Bluetooth 3.0 + EDRConectivitateTabletă: port Micro-HDMI, conector 3.5mm căști/mic
Dock: port USB 3.0, slot microSDXCSenzoriAccelerometru, senzor de lumină ambientală, busolă electronică, giroscopAudioTabletă: Difuzoare cu tehnologie ASUS SonicMaster, microfonBaterieTabletă: Litiu polimer 31Wh cu autonomie de până la 13 ore
Dock: Litiu polimer 16Wh lithium cu autonomie de până la 4 oreColorGri închisDimensiuni &GreutateTabletă: 263 x 180.8 x 8.9mm, 585g
Dock: 263 x 180.8 x 7mm, 570g