Tech

Asus Transformer Prime Wolverine – editie limitata

Asus Transformer Prime Wolverine – editie limitata

Vă era dor de X-Men? Pentru că se pare că cei de la Nvidia şi Zen Studios s-au gândit că da şi au adus tableta Transformer Prime în ediţie limitată cu personajul Wolverine pe carcasă.

Tableta mi-a adus aminte de vremurile în care X-Men era la “putere” şi Wolverine făcea valuri cu ghearele de oţel şi privirea crâncenă, privire pe care au surprins-o destul de bine. Imaginea include şi numele celor mai faimoase jocuri din portofoliul Zen Studios cum ar fi Zen Pinball şi Marvell Pinball. Din păcate ediţia limitată este doar pentru SUA şi Canada.

Nu pot să nu mă întreb de ce au lăsat Europa la o parte. Hey şi noi am fost şi suntem fani X-Men, mai ales Wolverine. În sfârşit, pe de o parte îmi place personalizarea, mai ales că nu au folosit culori, ceea ce e foarte bine, menţin nota de profesionalism. Pe de altă parte însă, mi se pare puţin cam prea încărcat cu scrisul acela, am o problemă îndeosebi cu Marvel Pinball care am impresia că fură din măreţia lui Wolverine. Aşteptăm poate şi alte design-uri şi mai ales, sperăm ca data viitoare să le vedem şi prin Europa, dacă România e prea mică.