Laptop Tech

Asus VivoBook S200 cu touchscreen la doar 499 de dolari

Asus VivoBook S200 cu touchscreen la doar 499 de dolari ianuarie 4, 2022Leave a comment
Featured-image

Asus VivoBook S200 vine în completarea noii game ASUS Vivo care va fi lansată pe 23 octombrie în mod oficial și va intra pe piață odată cu noul sistem de operare al celor de la Microsoft. Noile produse deja au intrat în unele magazine la precomandă, iar acum aflăm despre un alt model de 11.6 inch. Deocamdată nu știm dacă va face parte din segmentul ultrabook, deși așa ar trebui luând în considerare faptul că vine cu un procesor ULV şi respectă anumite criterii impuse de Intel.

Asus VivoBook S200 va fi echipat cu un procesor Intel Core i3-3217, 4GB RAM și un HDD de 320GB. Fiind dedicat noului sistem de operare Windows 8 și acesta are ecran touchscreen. Ca design observăm aceeași carcasă din aluminiu menită să ofere un plus de rezistență și să ajute la menținerea unei greutăți reduse.

Produsul este deja disponibil la precomandă și are un preț de pornire de 499 de euro. Având în vedere că deja am aflat câte ceva despre VivoBook S400 și VivoBook X202, am putea spune ca o primă impresie că cei de la Asus mizează foarte mult pe adoptarea unor prețuri mici.

Laptop-urile/ultrabook-urile par destul de performante, mai ales că vin cu touchscreen, ar fi chiar curios să nu aibă succes cu ele. Cei de la Asus întotdeauna au excelat la capitolul calitate, iar acum iată că sistemele de ultimă generație devin și accesibile din punct de vedere financiar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.