Tech Tableta

ASUS VivoTab Note 8 cu Windows 8.1 si stylus profesional Wacom

ASUS VivoTab Note 8 cu Windows 8.1 si stylus profesional Wacom

ASUS îşi lărgeşte portofoliul de tablete cu un nou model – ASUS VivoTab Note 8. Este special concepută pentru profesioniști, dar și pentru studenți. Tableta este dotată cu Microsoft Office Home and Student, ce include Microsoft Word, Excel , PowerPoint și OneNote. Greutatea redusă de 380 de grame și posibilitatea de a fi ținută cu o singură mână transformă tableta VivoTab Note 8 într-un ideal instrument de productivitate. Având o ramă subțire, panou IPS și un design elegant, acesteia i se cuvine un loc de seamă în orice mediu educațional sau business.

VivoTab Note 8 este motorizată de cel mai nou procesor Intel Atom Z3740 pentru un echilibru perfect între performanța în multitasking și eficiența energetică remarcabilă. Atingând o autonomie de până la 8 ore, VivoTab Note 8 poate funcționa pe durata unei zile de lucru fără a fi reîncărcată. Cu 2GB memorie RAM și până la 64GB stocare solid-state, plus abilitatea de a utiliza carduri microSD de până la 64GB, tableta oferă tot spațiul de care aveți nevoie pentru fișiere și aplicații. Accesarea datelor atunci când sunteți în mișcare devine și mai simplă grație spațiului nelimitat în ASUS WebStorage, oferit pe o perioadă de un an.

Concepută pentru a fi utilizată cu o singură mână, VivoTab Note 8 este ideală pentru a fi folosită în deplasări. Stiloul digital profesional se integrează perfect în locașul său, în lungul marginii de jos, pentru a fi la îndemână atunci când e necesar. Bazat pe o tehnologie premium de la Wacom, stiloul digital oferă cea mai bună acuratețe posibilă, cea mai mare viteză de răspuns și o capacitate de reacție superioară, distingând atingerile accidentale cu palma. Toate acestea combinate cu peste 1000 de niveluri de presiune, permit o scriere extrem de naturală pe tabletă, îndemnându-vă să renunțați la carnețel sau la notebook.

Dezvoltată de experții din echipa ASUS Golden Ear, tehnologia audio SonicMaster utilizează o combinație personalizată de hardware și software pentru a îmbunătăți calitatea sunetului la un nivel surprinzător pentru un dispozitiv atât de mic. Difuzoarele stereo, cu camere de rezonanță mari, redau un sunet bogat, cu bass rotunjit, iar instrumentele sofisticate de procesare audio cresc gama de frecvențe pentru a face muzica, filmele și jocurile să sune fantastic.

Tableta VivoTab Note 8 va ajunge pe piața românească la sfârșitul lunii ianuarie, prețurile începând de la 1499 lei (TVA inclus).