Laptop Tech

Asus ZenBook Flip S (UX371EA): design şi performanță de înaltă calitate

Asus ZenBook Flip S (UX371EA): design şi performanță de înaltă calitate februarie 4, 2021
Asus-zenbook-flip-S

Asus ZenBook Flip S (UX371EA) este un laptop subțire și portabil, care are un preț de 1.49.990 Rs. Laptopul deţine cel mai recent procesor Intel Core Tiger Lake de a 11-a generație și o memorie de 16 GB RAM LPDDR4X.

În afară de cel mai recent procesor, ecranul este o altă caracteristică majoră a laptopului. Are un ecran OLED UHD 2-în-1 de 13 inch cu rezoluție 4K.

Asus ZenBook Flip S (UX371EA): Design și display

Laptopul Asus ZenBook Flip S (UX371EA) vine cu un design premium, având nuanțe de culoare aurie pe marginile din jurul ecranului. Pe partea de deasupra, în stânga, se află sigla companiei.

Laptopul cântărește 1,2 kg și este de dimensiuni reduse. Laptopul are o formă elegant, potrivindu-se cu ușurință într-o geantă. Este portabil și ușor de transportat.

Laptopul este echipat cu un ecran ULED 4K UHD de 13 inch, cu o rezoluție de 3840×2160 pixeli. USP-ul laptopului este designul său 2-în-1. Asus ZenBook Flip S (UX371EA) are o prindere de tip rotativ de 360 ​​de grade. Aceasta înseamnă că se poate trece cu ușurință de la un ecran de laptop la un ecran de tabletă și invers, fără nicio problemă.

Design

Laptopul, în ciuda designului său elegant și mic, este foarte rezistent. Acest lucru este valabil și pentru sistemul de prindere care a fost testat pentru peste 20.000 de cicluri de deschidere şi închidere, pentru a i se asigura durabilitatea.

Există, de asemenea, suportul Pen – Asus Stylus care se află în cutia laptopului. Garanţia acestuia este de 12 luni.

Laptopul are un design ErgoLift care asigură un flux de aer suficient pentru gestionarea căldurii dispozitivului.

În ciuda dimensiunilor reduse ale laptopului, tastele sunt foarte bine distanțate.

Tastatura este luminată pentru a asigura o tastare uşoară chiar și în spaţiile întunecate. Tastatura este integrată în touchpad-ul care include NumberPad 2.0, o tastatură numerică iluminată cu LED-uri. Touchpadul funcționează ușor și este acoperit cu sticlă pentru o protecție suplimentară. Comenzile disponibile pe touchpad sunt controlul luminozității și un calculator care apare cu o simplă atingere.

Tastatura

Porturile de conectivitate disponibile pe laptop sunt: două porturi Thunderbolt 4 USB Type-C, un port USB 3.2 Gen 1 Type-A și un port HDMI standard. Pe marginea din dreapta se află butonul de alimentare, în timp ce indicatorul LED este plasat pe marginea din stânga. Laptopul vine cu USB Type-C la 3,5 mm dongle pentru cei care doresc să utilizeze un dispozitiv audio de 3,5 mm împreună cu dispozitivul.

Asus ZenBook Flip S (UX371EA): Performanță

Asus ZenBook Flip S (UX371EA) este alimentat de procesoare Intel Core de a 11-a generație cu 16 GB de memorie RAM LPDDR4X și o memorie SSD PCIe 3.0 NVMe de 1 TB. Procesorul este asociat cu grafica integrată Intel Iris X. Procesorul Intel Core 11th Gen oferă performanțe de calcul cu până la 20% mai mari. Prin utilizarea zilnică a laptopului, nu a fost găsit niciun decalaj pe dispozitiv.

Laptopul a funcționat fără probleme chiar și cu mai multe file deschise.

Vorbind despre performanța ecranului, acesta vine cu suport DCI-P3 pentru gama de culori, care asigură că reproducerea culorilor este aproape de culorile reale. Conținutul, atât videoclipurile, cât și imaginile de pe acest ecran cu rezoluție 4k sunt foarte clare. Unghiurile de vizualizare sunt fine, iar ecranul este suficient de luminos.

Nivelurile de ieșire a sunetului sunt suficient de puternice, în ciuda difuzorului plasat în partea de jos. Laptopul vine cu sistem audio certificat Harman Audio, care oferă sunete puternice.

Asus ZenBook Flip S (UX371EA) este echipat cu un microfon pentru eliminarea zgomotului AI, care este util pentru apelurile video. Există, de asemenea, un ventilator încorporat pentru a disipa încălzirea în exces.

Asus ZenBook Flip S (UX371EA): Baterie

Asus ZenBook Flip S (UX371EA) are o baterie de 67 Wh cu un port USB Type-C. Laptopul oferă o durată de viață a bateriei de până la 7-8 ore, în funcție de utilizare. Deși Asus spune că dispozitivul poate dura până la 10 ore la o singură încărcare.

Este livrat cu un adaptor de încărcare rapidă de 65 watt care încarcă bateria până la 70% în 50 de minute. Ceea ce se observă aici este că laptopul vine cu suport USB Type-C Easy Charge. Asta înseamnă că ZenBook Flip S poate fi utilizat cu orice încărcătoare standard USB de tip C cu o gamă de 5V-20V.

Concluzie

Dispozitivul este portabil, putând fi transportat cu ușurință.

Specificaţii

Procesor: Intel® Core™ i7

Grafică: Intel® Xe

Sistem de operare: Windows 10 Pro / Home

Ecran: 13,3 inchi OLED 4K UHD (3.840 x 2.160) 16:9 panou tactil cu margini subțiri NanoEdge, 3,9 mm grosime ramă laterala; unghi larg de vizualizare de 178°; 100% acoperire DCI-P3

Cameră: HD IR

Memorie: pana la 16 GB 4266 MHz LPDDR4X

Stocare: 1 TB PCIe® NVMe™ 3.0 x4 M.2 SSD, 256 GB / 512 GB PCIe® NVMe™ 3.0 x2 M.2 SSD, 32 GB + 512 GB Intel® Optane™ Memory H10 cu SSD

Baterie: Autonomie de pana la 15 ore

Dimensiuni: 305 x 211 x 13,9 mm

Greutate: 1,2 kg