Tech Laptop

ASUS Zenbook NX500 cu ecran tactil 4K/UHD

ASUS Zenbook NX500 cu ecran tactil 4K/UHD

ASUS Zenbook NX500 integrează procesoarele Intel Core i7 din a patra generație și acceleratoarele grafice NVIDIA GeForce GTX 850M pentru multitasking, redare video 4K/UHD în mod fluid și jocuri cu răspuns rapid. NX500 a primit prestigiosul premiu IF Design 2014, ce se acordă la nivel mondial produselor de o calitate remarcabilă ce excelează într-o categorie specifică, cum ar fi designul, gradul de inovație, funcționalitatea sau ergonomia.

Ecranul VisualMaster – produsele viitorului disponibile astăzi
Zenbook NX500 este primul produs ASUS cu tehnologie VisualMaster, ce conferă imaginii detalii incredibile, claritate, acuratețe și culori naturale, vibrante. Ecranul VisualMaster de 15.6 inci este de tip IPS și are o rezoluție 4K/UHD. Este primul laptop de 15.6 inci din lume ce dispune de un display cu tehnologie 3M QDEF, ce utilizează așa numitele puncte quantum pentru a genera o gamă largă de culori de 100% NTSC, 108% Adobe RGB și 146% sRGB. Astfel, NX500 poate afișa o gamă nemaiîntâlnită de culori și tonuri, imaginile fiind mai bogate și mai vii. Cu un unghi de vizualizare de 178 de grade, tehnologie ASUS TruVivid pentru a minimiza reflecțiile, temperatura de culoare calibrată din fabrică și o densitate suficient de mare pentru a face pixelii invizibili, ecranul modelului NX500 este cel mai bun display disponibil pe un laptop. Pentru a completa experiența senzitivă, NX500 utilizează o suprafață tactilă, de două ori mai sensibilă decât standardul industriei, pentru controlul intuitiv prin multi-touch în 10 puncte.

NX500 – Zenbook evoluat
Evocând designul clasic, atemporal Zenbook, NX500 vine cu o formă nouă, rafinată. Semnătura Zenbook este prezentă pe capacul cu finisaje metalice. Fabricat dintr-un singur bloc de aluminiu, îngustându-se la margini în mod remarcabil, NX500 este deosebit de elegant și portabil.

Fiecare detaliu al modelului NX500 a fost realizat cu atenție pentru stil și utilitate, inclusiv tastatura chiclet cu rama dintr-o bucată și iluminarea controlată de un senzor de lumină ambientală, care reglează intensitatea pentru condiții perfecte de lucru.

Putere supremă, conectivitate de top
La fel ca orice Zenbook, NX500 nu este numai incredibil de stilat, ci are puterea de a prelucra orice sarcină grație procesorului Intel Core i7 quad-core și a plăcii grafice NVIDIA GeForce GTX 850M cu 2GB de memorie video GDDR5. Cu stocare SSD de 512GB pe PCI Express x4 sau cu două unități SSD (configurabile în RAID 0), NX500 răspunde rapid solicitărilor, oferind transferuri de date la viteză mare și aplicații ce se încarcă mai rapid. Trei porturi USB 3.0 furnizează viteze de transfer de 10 ori mai rapide ca USB 2.0, iar noua generație Wi-Fi 802.11ac dual-band de la Broadcom oferă viteze de 3 ori mai mari ca 802.11n. Modulul Bluetooth 4.0 integrat permite conectarea perifericelor la cele mai înalte viteze.

Sunet delicat
Grilele difuzoarelor stereo ale modelului NX500 sunt gravate cu laser, având un design circular. Acestea ascund sunetul SonicMaster Premium, care încorporează tehnologia ICEpower de la Bang & Olufsen. NX500 oferă un bass profund și sunete clare cu o gamă de frecvențe mai largă și un nivel mai ridicat al volumului comparativ cu un laptop obișnuit. MaxxAudio Master de la Waves, cea primit un premiu Technical GRAMMY, aduce pe NX500 nivelul profesional de procesare audio pentru o experiență de utilizare îmbunătățită.