Tech

BenQ lanseaza proiectoarele profesionale SH963 si SH940

BenQ lanseaza proiectoarele profesionale SH963 si SH940

Proiectorul BenQ SH940 are o luminozitate de 4.000 de Ansi Lumeni, în timp ce SH963 este echipat cu o lampă ce poate emite 6.000 de Ansi Lumeni, ambele asigurând o proiecție perfect vizibilă chiar și în încăperile bine iluminate, în timp ce contrastul foarte ridicat, de 50.000:1, oferă imagini clare şi detaliate. Mai mult, rezoluția Full HD a celor două modele permite o reproducere fidelă a detaliilor bogate și transformă aceste proiectoare în dispozitivele ideale atât pentru proiecții video, cât și pentru prezentări multimedia. Zoom-ul optic 1,5 x permite, de asemenea, instalarea la diverse distanțe față de ecran, dar și în unghiuri diferite, astfel încât utilizarea să nu reprezinte o provocare în niciun tip de spațiu.

În plus, proiectoarele dispun de un procesor încorporat HQV (Hollywood Quality Video) care aduce culorile imaginilor proiectate la nivelul celor dorite de realizatorii filmelor de la Hollywood, iar imaginile cu definiţie standard, asemenea transmisiilor TV clasice, sunt ridicate la noi nivele de claritate. Astfel, semnalele analogice sau digitale cu rezoluţie video mai scăzută sunt convertite automat pentru a ajunge la calitatea imaginii Full HD.

Controlul celor două proiectoare se poate realiza prin rețeaua LAN cu ajutorul pachetelor software Creston, PJ-Link şi AMX. Astfel, administratorii de infrastructură IT au acces complet, de la PC-ul de pe propriul birou, la toate funcțiile dispozitivelor.

Atât modelul SH940, cât și SH963 beneficiază de tehnologia SmartEco, consumul de energie electrică și costurile de întreținere putând fi reduse cu până la 70%, fără a prejudicia calitatea imaginilor proiectate. În plus consumul proiectoarelor atunci când nu detectează sursă de semnal (în mod stand by) este mai mic de 0,5W.

Noile proiectoare BenQ SH963 și SH940 sunt disponibile în România la partenerii autorizați Darer, IT Direct, Network One Distribution şi MGT Educational, la prețuri recomandate de 36.999 lei şi 12.499 lei.