Tech

BenQ MS517 – proiector de buget care reda imagini 3D

BenQ MS517 – proiector de buget care reda imagini 3D

BenQ a lansat, săptămâna aceasta, primul proiector de buget care redă imagini 3D din orice sursă de semnal – BenQ MS517. Beneficiază de contrast nativ de 13.000:1, luminozitate de 2800 ANSI Lumeni şi compatibilitate HDTV de 480i-1080p. MS517 oferă o experienţă Blu-ray 3D nelimitată datorită standardului de conexiune HDMI 1.4a şi tehnologiei BrilliantColor. Modelul suportă o varietate de formate 3D: field-sequentials, frame-packing, top-and-bottom şi side-by-side.

Noul proiector BenQ încorporează tehnologia SmartEco care asigură un consum de energie redus cu până la 70% şi o durată de funcţionare a lămpii de 6.500 ore. Modul SmartEco ajustează automat puterea lămpii în funcţie de conţinutul imaginii proiectate, oferind în acelaşi timp cel mai bun contrast şi luminozitate folosind minimul de energie necesară, fără compromis la calitatea proiecţiei. În modul Eco Blank, utilizatorii pot „închide” imaginea atunci când pentru scurt timp proiectorul nu este folosit, pentru a reduce la doar 30% consumul de energie.

BenQ MS517 beneficiază de funcţiile Auto Power Off, Signal Power On şi Direct Power On. Acestea permit proiectorului să se închidă atunci când nu detectează un semnal într-un timp prestabilit, să pornească la detectarea unui semnal şi să pornească odată cu conectarea la energie. În cazul în care proiectorul este închis accidental, funcţia Instant Restart oferă o perioadă de 90 de secunde pentru a-l reporni rapid. În plus, modul Standby menţine consumul de energie la minim cu o putere de doar 0.5W.

BenQ MS517 proiectează imagini cu o diagonală de până la 7,62 metri, fiind adecvat pentru încăperi mici şi medii. Este echipat cu un difuzor încorporat cu o putere de 2W, oferă posibilităţi multiple de conectare şi detectează automat sursa de semnal 3D. Interfaţa HDMI permite realizarea cu uşurinţă a conectivităţii audio şi video. Modelul are o greutate de 2.3Kg şi are meniu în limba română.

BenQ MS517 va fi disponibil la preţul de 1.899 lei. Primul lot livrat în România va fi oferit într-un pachet special alături de o pereche de ochelari activi BenQ 3D cadou, în valoare de 439 lei.