Smartphones Tech

Boeing Black | Laptop News

Boeing Black | Laptop News

Nu ar trebui să ne surprindă faptul că Boeing a anunţat un smartphone cu Android. Nu este prima dată când producătorii de avioane prezintă diferite tehnologii, iar acestea ajung să fie implementate în diferite alte medii.

În prezent, piaţa terminalelor mobile este în plină ascensiune. Sute de modele sunt dezvoltate şi anunţate anual, iar marii producători caută să scoată smartphone-uri echipate cu tot felul de funcţii pentru a câştiga cât mai mulţi adepţi.

În toată nebunia aceasta, producătorii de terminale mobile au omis două lucruri: securitatea şi autonomia. În dezvoltarea noului Black, Boeing a pornit de la securitate, modularitate şi productivitate. Boeing Black nu are un design prea plăcut, nu are o configuraţie prea puternică, dar se bucură de tehnologii de criptare şi securitate a datelor. Boeing Black poate fi configurat să şteargă informaţiile stocate în câteva secunde, acest lucru fiind posibil doar în anumite situaţii.

Pe lângă securitate, Boeing Black poate fi configurat pentru diferite misiuni sau activităţi cotidiene. Boeing Black poate beneficia de o baterie cu încărcare solară. Cu ajutorul unui Boeing Black se poate comunica prin satelit.

Boeing Black se adresează celor care lucrează în instituţii guvernamentale sau în diferite companii şi au nevoie de securitate sporită a datelor şi flexibilitate în utilizare. Smartphone-ul a fost dezvoltat de inginerii Boeing în aproximativ 3 ani. Nu este încă disponibil pe piaţă şi nici nu a fost comunicat un preţ de pornire. Probabil că nu va putea fi comercializat la liber, Boeing având negocieri cu diferite companii şi instituţii de stat.