Tech Stiinta

Cea mai inteligentă și mai modernă mască purificatoare vine de la Razer. Cât costă gadgetul care îți poate salva viața?

Cea mai inteligentă și mai modernă mască purificatoare vine de la Razer. Cât costă gadgetul care îți poate salva viața?

Fiind anunțată inițial la CES 2021 sub forma lui Project Hazel, Razer Zephyr este o mască care atrage toate privirile și ar putea fi utilă în perioadă de pandemie.

Razer Zephyr este un produs conceput pentru a oferi o versiune inteligentă și prietenoasă cu mediul a măștii faciale. Înregistrate la FDA și testate în laborator pentru o eficiență de 99% BFE, filtrele Razer Zephyr de nivel N95 cu protecție bidirecțională durează de 3 ori mai mult decât măștile de unică folosință și se asigură că atât inspirația, cât și expirația aerului sunt protejate.

 

Dispunând de o tehnologie de circulație activă a aerului, Razer Zephyr este echipat cu două incinte destinate schimbului de aer, ce permit circulația ușoară a aerului spre și dinspre purificatorul purtabil.

Circulația aerului prin Razer Zephyr este îmbunătățită de o pereche de ventilatoare cu 2 viteze ce furnizează cu ușurință aer proaspăt filtrat, acestea contribuind de asemenea și la o răcire superioară și la o senzație sporită de confort.

Razer Zephyr | Lifestyle

Proiectate pentru confort și sănătate, atât garnitura moale din silicon ce se află la contactul cu fața, cât și cele două curele ajustabile de prindere pentru cap și gât asigură o etanșare perfectă peste gură și nas, dar și o potrivire sigură și confortabilă.

Razer Zephyr este disponibilă pentru prețul recomandat de 110 euro, iar un pachet de filtre N94 (set de 10 filtre) costă 35 de -euro.