Audio Tech

Cele mai bune aparate radio de buzunar ale anului 2020

Cele mai bune aparate radio de buzunar ale anului 2020

Fie că este o alternativă ieftină, fie că nu, un radio de buzunar este un dispozitiv excelent. Aparatele radio de buzunar prezintă numeroase caracteristici.

Acestea includ alertele meteorologice, accesul la stațiile cu unde scurte, funcțiile Bluetooth și multe altele. Acest ghid vă va fi util în alegerea produsului dorit.

Sangean DT-400W

Sangean DT-400W

Sangean DT-400W este un radio de buzunar rezistent și puternic, dotat cu o serie de caracteristici utile.

Cu alerte meteorologice NOAA și reglare precisă sintetizată PLL, acest radio se remarcă printre concurență, fiind considerat unul de top.

Acest dispozitiv are tot ce ai nevoie, plus funcții suplimentare care îl fac să iasă în evidență. Este realizat din plastic de culoare galbenă.

Un ecran LCD cu iluminare puternică, împreună cu comenzile digitale face ca acest radio să fie simplu de utilizat.

Acest radio are 7 benzi meteorologice NOAA, fiind excelent atât pentru situații de urgență, cât și pentru distracții ocazionale.

Philips AE1500

Philips AE1500

Acest radio de buzunar este accesibil şi dispune de un design plăcut, oferind tot ceea ce ai nevoie la un cost redus.

Acest radio de buzunar este simplu de utilizat și convenabil. Mai ales, designul său subțire și ușor face ca acest radio să fie unul pe care să îl poți lua oriunde ai merge.

Are acces atât la canalele AM, cât și la cele FM. În general, acest radio de buzunar este sigur că va impresiona prin calitatea sonoră puternică și clară la un preț accesibil.

Eton Mini Shortwave Pocket Radio

Eton Mini Shortwave Pocket Radio

Radioul de buzunar Eton mini este unul dintre acelea care are acces nu numai la radio AM / FM, dar și la benzi cu unde scurte.

Aceste frecvențe vă permit să captaţi emisii radio de pe întreg globul, fiind o alegere perfectă pentru oricine călătorește.

Radioul de buzunar cu unde scurte Eton se numără printre cele mai bune modele. Pentru oricine dorește să asculte emisiunile de pe întreg globul, acest radio este o opțiune excelentă.

Oferă, de asemenea, o reglare AM / FM foarte precisă datorită comenzilor sale digitale ușor de utilizat. Are şi câteva funcții suplimentare, cum ar fi setările ceasului de alarmă.

AGPTEK Pocket Radio Recorder

AGPTEK Pocket Radio Recorder

Dacă doriți un radio de buzunar care să poată înregistra emisiuni radio în direct, aparatul de înregistrare AGPTEK este o alegere excelentă.

Bateria este de lungă durată şi se poate reîncărca. Ușor de utilizat, acest dispozitiv este dotat cu multe caracteristici convenabile.

Recorder-ul de buzunar AGPTEK este capabil să facă ceea ce multe alte aparate de radio nu pot. Cu ajutorul funcţiei de înregistrare, acest dispozitiv poate înregistra transmisii radio în direct.

De asemenea, are un slot pentru card micro SD care îi permite să funcționeze ca un mp3 player, fiind o opţiune cu un cost redus faţă de dispozitivele tradiționale mp3.

Archeer Radio Bluetooth Pocket

Archeer Radio Bluetooth Pocket

Aparatul de radio de buzunar Archeer Bluetooth este o opțiune atractivă. Este capabil să se conecteze fără fir la laptopuri și alte dispozitive mobile.

Este un radio ideal pentru cei cărora le place să cânte. La prima vedere, radioul de buzunar Archeer Bluetooth nu arată deloc ca un radio.

Acest aparat a impresionat pe mulți nu numai prin aspectul său, ci și prin varietatea de funcții pe care o oferă.

Conectivitatea Bluetooth vă permite să ascultați muzica preferată de pe alte dispozitive.

În general, acest dispozitiv este creat pentru a impresiona prin sunetul puternic și designul subțire.

Reacher Mini Waterproof Pocket Radio

Reacher Mini Waterproof Pocket Radio

Aparatul de radio Reacher Mini Bluetooth este unul din puținele radio-uri impermeabile de pe piață.

Gradul său de rezistență la apă IPX5 reprezintă un plus. Împreună cu conectivitatea sa Bluetooth, acest radio este perfect pentru a asculta melodiile preferate în timp ce faceţi duș

Radioul de buzunar Reacher Mini Bluetooth este capabil să reziste la o presiune mare a apei fără a se deteriora.

De asemenea, dispune de funcția Bluetooth, ceea ce îi permite să se conecteze la aproape orice dispozitiv wireless de până la 10 metri distanță.

Acest lucru permite radioului să funcționeze similar cu un player mp3, permițându-vă să alegeți muzica preferată.

Bateria sa este reîncărcabilă și oferă până la opt ore de redare constantă.

C. Crane Pocket Radio

C. Crane Pocket Radio

Radioul de buzunar C. Macara este clar proiectat pentru a fi utilizat în situații meteorologice de urgență. Un radio de buzunar este un instrument esențial în timpul unei situații meteorologice de urgență.

Din fericire, C. Crane oferă acces la benzile meteorologice NOAA, ținându-vă la curent cu alertele meteo locale.

De asemenea, dispune de o interfață digitală ușor de utilizat și de 5 presetări de memorie, ceea ce îl face un radio de buzunar excelent și pentru utilizări ocazionale.

Pentru aflarea condiţiilor meteo, acest radio s-a dovedit a fi un element indispensabil.

Fitbit-Versa-2-1-e1597061495352
Postarea Anterioara