Tech

Cele mai bune 10 microunde ale anului 2020

Cele mai bune 10 microunde ale anului 2020

Un aparat ideal pentru îl reprezintă microundele care oferă o mulţime de funcții care fac mai mult decât pur și simplu necesare încălzirii alimentelor.

Există microunde cu funcții de grătar și cuptor cu convecție, precum și cele cu butoane pre-programate pentru a găti pizza și floricele.

Cum să achiziţionezi un cuptor cu microunde

Înainte de toate trebuie să cunoaşteţi funcțiile pe care doriți să le îndeplinească.

Merită să iei în considerare și capacitatea cuptorului cu microunde, mai ales dacă intenționezi să îl folosești pentru mai multe persoane. Dar, cu cât este mai mare, cu atât ocupă loc mai mult în bucătărie.

Sharp R860SLM 900W

Sharp R860SLM 900W

Acest cuptor cu microunde de 25 litri, 900 W de la Sharp este ușor de utilizat.

Acest lucru se datorează în parte butoanelor de gătit. Se pot prepara diferite alimente, precum cartofi, pizza și orez.

In prepararea alimentelor nu este nevoie de o farfurie rotativă; se pot găti mai multe alimente deoarece spaţiul mare permite acest lucru.

Panasonic NN-DS596B

Panasonic NN-DS596B

Când porniți NN-DS596B pentru prima dată, afișajul digital albastru vă sugerează să „Consultați instrucțiunile de utilizare înainte de utilizare”.

Credem că acest lucru este necesar deoarece este un cuptor cu 12 butoane și un cadran multifuncțional.

Acest cuptor cu microunde prezintă o gamă impresionantă de opțiuni: grătar, abur etc. Pur și simplu se introduce funcția dorită și setările pentru timpul de preparare și apoi se apasă butonul „Start”.

Hotpoint Cuptor cu microunde MWH27321B Ultimate Collection 25L

Hotpoint Cuptor cu microunde MWH27321B Ultimate Collection 25L

Acest cuptor cu microunde de la Hotpoint are o mulțime de caracteristici utile care îl deosebesc de multe altele.

Butoanele Adăugare, Agitare și Rotire vă permit programarea în pauze pe durata perioadei de preparare a mâncărurilor, ceea ce porneşte afișajul pentru a vă reaminti ce aveţi de făcut.

Intrucât este destule de mare, acesta necesită spaţiu mai mult de depozitare. Este elegant şi util oricărei bucătării. De asemenea, se livrează cu un accesoriu pentru grătar.

Bosch Serie 2 HMT84M451B

Bosch Serie 2 HMT84M451B

Dispozitivele de la Bosh sunt de calitate. Este echipat cu alte aparate și suprafețe metalice, iar interiorul din metal alb se curăţă foarte uşor atunci când rămân resturi alimentare.

Alături de funcțiile standard, acest cuptor cu microunde include și o serie de programe automate de gătire și decongelare.

Acest microunde combină excelent stilul, simplitatea și eficiența pe care puțini alții o pot îmbina.

Swan Retro 25L Digital Microunde Combi cu grătar

Swan Retro 25L

Știați că primul cuptor cu microunde a fost făcut în 1947? Modelul respectiv – „Radarange” – avea aproape șase metri și cântărea 340 de kilograme.

Acest cuptor cu microunde oferă mai multe funcţii precum: grătar, cuptor de convecție și funcții cu microunde de până la 900 W.

Este incredibil de ușor de utilizat și, spre deosebire de alte microunde, el este un atu pentru estetica bucătăriei fiecăruia.

De la panoul reflectorizant din sticlă din față, până la interiorul din oțel inoxidabil, acesta este un adevărat cuptor cu microunde. Este disponibil în nouă culori.

Miele M7140TC 46L Cuptor cu microunde încorporat

Miele M7140TC 46L

Construit pentru a putea fi depozitat în dulapurile din bucătărie, acest aparat funcționează extrem de bine.

Compartimentul pentru prepararea mâncărurilor este de 46 de litri, are o placă turnantă de 40 cm, lumină interioară LED și, bineînțeles, posibilitatea

preparării floricelelor.

Cuptor cu microunde Samsung MC28H5013AK 28 litri

Samsung MC28H5013AK

Acest cuptor de la Samsung are presetări de preparate sănătoase precum legumele, carnea de pasăre și peștele, iaurtul; simultan, se pot folosi atât cuptorul

cu micounde, cât şi grill-ul care care gătește rapid și rumeneşte alimentele.

Acest cuptor cu microunde este dotat, de asemenea, cu 2 rafturi: un raft înalt și un raft mic, care vă permit să gătiți după gust.

Bosch Serie 4 BFL523MB0B Cuptor cu microunde încorporat

Bosch Serie 4 BFL523MB0B

Simplu, eficient și la un preț rezonabil pentru un cuptor cu microunde încorporat, BFL523MB0B s-ar putea dovedi a fi alegerea ideală pentru cei care îşi

doresc aparate la preţuri rezonabile.

Cu o capacitate de 20 de litri și un diametru al placii turnante de 25,5 cm, BFL523MB0B este util în orice bucătărie.

În ceea ce privește caracteristicile, acest cuptor cu microunde are 5 niveluri de putere de până la 800W, plus câteva trucuri suplimentare şi 7 programe

pentru prepare automată.

Samsung MS23H3125AK 23 Litri cuptor cu microunde

Samsung MS23H3125AK

Acest cuptor cu microunde are un mod Auto Sensor care este extrem de important. Pentru a găti perfect legumele, rotiți cadranul pentru a selecta ce tip de

mâncare doriţi să preparaţi, apoi apăsați butonul „Start”.

Apoi, cuptorul cu microunde își va regla automat modul și timpul de preparare a mâncărurilor. De asemenea, se poate auto-dezodoriza și are un mod de

topire care, fără îndoială, este la îndemâna oricui.

Daewoo Retro Style KOR7LBKW 20 Litri cuptor cu microunde

Daewoo Retro Style KOR7LBKW

Având o capacitate de 20 de litri acest cuptor cu microunde are programe automate de gătit, alerte de atenționare, o putere de 800W și un preț foarte

rezonabil. KOR7LBKW poate fi o opțiune alternativă, dar și una inteligentă.