Audio

Cele mai bune căști fără fir ale anului 2021

Cele mai bune căști fără fir ale anului 2021

Piața căştilor fără fir a crescut foarte mult în ultimii ani, acestea fiind disponibile la preţuri diferite. Unele căști fără fir au un cablu, iar altele pot include tehnologia de anulare a zgomotului, precum și comenzi tactile personalizabile. In continuarea articolului sunt prezentate printre cele mai bune căşti wireless.

Sony WF-1000XM3

Sonny

SPECIFICAȚII

Conector: N / A

Lungimea cablului: N / A

Telecomandă și microfon în linie: N / A

Suport pentru sistemul de operare: Android / iOS

Bluetooth: Da Anularea zgomotului: Da

Durata de viață a bateriei: 6 ore şi 24 de ore cu carcasa de încărcare

Aceste căști fără fir de la Sony, WF-1000XM3, oferă o conectivitate Bluetooth stabilă, dar și funcţia de eliminare a zgomotului. Atât durata de viață a bateriei, cât și calitatea sunetului sunt foarte bune.

Dispun de comenzi tactile intuitive pentru redare și control al volumului, dar și sunet muzical de calitate.

Durata de viaţă a bateriei este de 6 ore, în timp ce carcasa are suficientă putere pentru trei încărcări suplimentare, oferind un total de 24 de ore la utilizarea Bluetooth și la anularea zgomotului.

În plus, există şi o funcție de încărcare rapidă: 10 minute de încărcare reprezintă aproximativ 90 de minute de utilizare a acestora.

Panasonic RZ-S500W

Panasonic

SPECIFICAȚII

Versiune Bluetooth: 5.0

Anularea zgomotului: Da

Durata de viață a bateriei: 6,5 ore

Încărcare: USB-C

Microfon și comenzi încorporate: Da

Dispun de tehnologie de anulare a zgomotului, un mod Ambient, microfoane duble pentru apeluri vocale și o durată de viață a bateriei care totalizează 19,5 ore: 6,5 ore pentru căşti și 13 ore pentru carcasa de încărcare.

O încărcare rapidă USB-C de 15 minute poate oferi 70 de minute de redare. Comenzile tactile ale fiecărei căşti permit controlul şi comutarea între modurile de anulare a zgomotului.

Calitatea sunetului este excelentă, iar muzica se aude foarte clar.

Cambridge Audio Melomania 1

Melomania

SPECIFICAȚII

Conector: N / A

Lungimea cablului: N / A

Telecomandă și microfon în linie: N / A

Suport pentru sistemul de operare: Android / iOS

Bluetooth: Da

Anularea zgomotului: Nu

Durata de viață a bateriei: 9 ore şi 45 de ore cu carcasa de încărcare

Melomania 1s sunt primele căști wireless adevărate ale companiei. Au un design elegant și funcționează ca un încărcător, adăugând o durată suplimentară de viață a bateriei de 36 de ore.

Fiecare cască are un driver grafen de 5,8 mm, un procesor triple-core cu suport pentru codecuri audio AAC și aptX, un microfon care formează fascicule pentru apeluri mai clare sau conversații la Siri / Google Assistant, plus Bluetooth 5.0.

Funcţia IPX5 le conferă rezistenţă la apă și la transpirație. Nu există nicio aplicație dedicată pentru Melomania 1, deci, nu se pot modifica setările EQ.

Sennheiser Momentum True Wireless 2

Sennheiser

SPECIFICAȚII

Conector: N / A

Lungimea cablului: N / A

Telecomandă și microfon în linie: N / A

Suport pentru sistemul de operare: Android / iOS  Bluetooth: Da

Anularea zgomotului: Da

Durata de viață a bateriei: 7 ore şi 28 ore cu carcasa de încărcare

Sennheiser Momentum True Wireless 2s aduce o serie de îmbunătățiri în comparație cu predecesorii lor și reprezintă unul dintre cele mai rafinate sunete. Designul arată la fel ca originalul, existând doar o ușoară modificare estetică.

Căștile sunt mai subțiri şi mult mai confortabile atunci când sunt utilizate.  Una dintre modificările majore este introducerea sistemului de anulare a zgomotului, care funcționează extrem de bine și este aproape la fel cu Sony WF-1000XM3.

Acestea pot fi personalizate pentru a controla redarea și caracteristicile muzicii.

Durata de viață a bateriei este și ea competitivă, cu o singură încărcare, oferind șapte ore de redare, iar carcasa de încărcare oferă trei încărcări suplimentare, aducând durata totală de viață a bateriei la 28 de ore.

Bose SoundSport Wireless

Bose-soundsport

SPECIFICAȚII

Conector: N / A

Lungimea cablului: N / A

Telecomandă și microfon în linie: Da

Suport pentru sistemul de operare: Android / iOS

Bluetooth: Da

Anularea zgomotului: Nu

Durata de viață a bateriei: 6 ore

Confortabile, cu un sunet extraordinar, rezistente la stropii de apă și la transpiraţie, aceste căști fără fir sunt foarte bune.  Sunetul este foarte bun, având bas puternic.

De asemenea, sunt fiabile, fără probleme cu semnalul wireless și comenzile ușor de utilizat. Durata de viaţă a bateriei este de 6 ore.

În plus, deţin caracteristica IPX4. Acest lucru înseamnă că nu pot fi băgate în apă, dar sunt rezistente la transpirați și la stropii de apă mai bine decât căștile normale.

Prin adăugarea tehnologiei NFC aceste căşti se pot asocia extrem de ușor cu dispozitivele Android. Dacă durata medie de viață a bateriei nu este o problemă.

Căştile sunt foarte confortabile, uşor de utilizat, iar calitatea sunetului este excelentă.