Diverse

Cele mai bune periuțe de dinți electrice

Cele mai bune periuțe de dinți electrice

A ne spăla dinții în mod regulat și corect, duce la o sănătate orală mai bună. Igiena orală are capacitatea de a ne afecta sănătatea generală, iar pentru acest lucru este necesară o periuță de dinți electrică foarte bună. În urmă cu patru ani, oamenii de știință au descoperit că spălarea regulată a dinților ar putea încetini progresia bolii Alzheimer. Cercetarea a constatat că boala gingiilor poate accelera declinul mental de până la șase ori mai mult.

Care este oare cel mai bun model electric? Pentru a răspunde la această întrebare, s-a discutat cu medicii stomatologi și s-au testat o serie de modele, de la periuțe de dinți ieftine, până la cele inteligente şi de înaltă tehnologie.  Iată care sunt cele mai bune periuțe de dinți electrice de pe piață.

1.Philips Sonicare DiamondClean Deep Clean

Este o periuță de dinți electrică ce vine cu o carcasă de încărcare USB necesară în timpul călătoriilor. Deţine o varietate de setări: Gum Health, care adaugă un minut în plus pentru perierea gingiei cu putere redusă, Deep Clean, o spălare electrică de trei minute și White, care se presupune că lucrează mai mult pentru a îndepărta petele de cafea și de ceai. Periajul în sine este bun, iar caracteristicile suplimentare sunt esenţiale. În esență, este o periuță de dinți electrică foarte bună, se încarcă rapid și rămâne puternică mult timp.

Philips-Sonicare

2. Oral-B Pro 2 2000N

Când a fost întrebat medicul dentist doctor Toby Edwards-Lunn care este cea mai bună periuță de dinți electrică, răspunsul său a fost fără echivoc: Oral-B Pro 2000. Are un preț rezonabil, de aproximativ 30 de lire sterline și funcționează excelent. Capetele sale rotunde oferă o curățare excelentă. Are un cronometru de 2 minute care avertizează când periați prea tare, un lucru care este foarte necesar. De ce este Oral-B Pro 2000 mult mai ieftin decât Philips Sonicare? Ei bine, Sonicare deţine o serie de caracteristici suplimentare: suportul de sticlă, carcasa funky de călătorie. Cei ce nu doresc aceste caracteristici Oral-B este o alegere bună și mai puţin costisitoare.

Oral-B

3. Colgate Pro Clinical 250+

Această periuță de dinți are un design foarte simplu și caracteristici minime. Promite îndepărtarea plăcii foarte rapid. Colgate Pro Clinical 250+ are peri moi, o carcasă de călătorie la îndemână și cronometrul foarte important. Părul moale este ideal pentru cei cu gingii sensibile. Este, de asemenea, una dintre periuţele cu cele mai rapide încărcări complete, la doar 10 ore. Și, cel mai important, are un preţ sub 20 GBP.

Colgate

4. Philips Sonicare DiamondClean Smart Black HX9924/14

Intre Oral-B Pro 2000 și modelul Phillip este o diferenţă foarte mare de preț. Periuța de dinți de culoare neagră, cu suportul de sticlă elegant, vine cu încărcător. Pare să vibreze mult mai rapid decât Oral-B, însă curăţă dinţii foarte bine.  Are câteva moduri diferite: curat, pentru curățarea zilnică; alb, pentru îndepărtarea petelor de suprafață; curățare profundă și cele trei viteze, care ajută la un periaj corect al dinţilor.

Poate fi descărcată aplicația, care urmărește locul în care ați periat, evidențiază unde nu ați periat și avertizează dacă apăsați prea tare. Acesta din urmă este esenţial  deoarece prea multă presiune poate fi dăunătoare.  Are o husă de călătorie elegantă cu un încărcător încorporat, fiind un plus deosebit de util, la fel ca și capul special al periei necesar curățării a limbii.

Philips-Sonicare-Smart

5. Sonic Chic Urban travel toothbrush

Mulţi utlizatori au afirmat că aceste periuţe sunt foarte elegante.  Sonic vine în mai multe modele, cu nume precum: Tribal Quest, Proud Peacock și Loud Leopard. Are perii foarte moi, un lucru bun deoarece nu atacă dinţii. Multe periuţe de dinţi au mai multe opţiuni de curăţare a gingiei, însă acest model de la Sonic nu are.  De asemenea, vine cu o baterie obișnuită, care nu poate fi reîncărcată. Este destul de inconfortabil de ţinut în mână, dar pentru cei care nu doresc mai multe caracteristi, la un preţ sub 20 GBP, această periuţă este o alegere foarte bună.

Sonic-Chic-Urban-Travel-Toothbrush