Emisiuni, Filme si Seriale Seriale Turcesti

Cele mai bune seriale turcești de pe Netflix

Cele mai bune seriale turcești de pe Netflix iunie 2, 2021
Ce-seriale-turcesti-putem-viziona-pe-Netflix

Cele mai bune seriale turcești sunt:

The Protector

The-protector

Acesta este primul serial turcesc produs de Netflix, dar şi cel mai de succes. Este un serial de tip science fiction. Este vorba despre Hakan care primeşte puteri supranaturale şi realizează că scopul său în viaţă este de a proteja oraşul Istanbul, iar provocările sunt foarte mari.

Filinta

Filinta

Filinta reprezintă unul dintre cele mai scumpe seriale turceşti ce au fost realizate vreodată. Serialul are două sezoane în care este prezentată viaţa unui tânăr poliţist, care trăieşte în secolul al XIX-lea în Istanbul şi care se îndrăgosteşte de fiica unui om foarte puternic.

The Yard

The-yard

In acest serial este prezentată drama unei mame, ajunsă după gratii. Gândul că  într-o zi îşi va revedea fiica, acest lucru  îi dă puteri nebănuite după gratii.

The Gift

The-gift

The Gift este un thriller psihologic extreme de captivant. Personajul principal îil reprezintă o artistă care intră într-o aventură după ce descoperă lucruri ciudate despre viaţa ei. În 2019, respectiv în 2020 au fost lansate primele două sezoane ale acestui serial. Serialul va continua cu cea de-a treia parte, care va fi şi ultima.

Immortals

Immortals

Acest serial a fost produs după modelul filmelor şi serialelor de la Hollywood. Dorinţa unei tinere transformată în vampir este de a se răzbuna pe liderul vampirilor, cel vinovat pentru transformarea ei. Pentru a fi transformată în om, Mia trebuie să îl omoare pe Dmitry, dar, înainte de toate, trebuie să îi câştige acestuia încrederea.