Masini Tech

Cele mai bune volanuri și pedale de curse pentru iRacing

Cele mai bune volanuri și pedale de curse pentru iRacing noiembrie 14, 2020
IRacing

Dacă vă plac jocurile de curse pe computer, există câteva articole pe care ați putea dori să le studiaţi. Este posibil ca procesorul sau placa grafică să aibă nevoie de o actualizare. O mulţime de monitoare gaming din care puteți alege, se află doar la un clic distanță.

Insă cel mai important pas pe care trebuie să-l faceţi este acela de a procura un volan și a un set de pedale, acestea fiind singurele elemente ce pot imita senzațiile plăcute ale unui sport care se bazează în mare măsură pe senzație.

Volanuri-si-pedale-pentru-IRacing

Obținerea celor mai bune volanuri și pedale pentru curse este extrem de importantă, dar achiziţia conform bugetului, de asemenea, esențială. Se pot cheltui cu ușurință mai mult pe o configurație de curse sim, decât pe o mașină de curse adevărată. De asemenea, nu există nicio modalitate de a explica tipul de varietate disponibil în componentele simulatorului de curse – gândiți-vă la pedale reglabile, volan din piele și multe altele.

Un loc comod şi plăcut pentru a vă juca

Înainte de a vă decide să cumpărați un volan pentru jocurile de curse pe computer, este important locul unde vă desfăşuraţi această activitate. Pentru cei ce au computerul instalat la un birou, fixarea acestuia va fi probabil cea mai ușoară, dar şi cea mai ieftină modalitate. Nu este o activitate pe placul tuturor, mai ales dacă nu sunteţi încântaţi de cablurile suplimentare din jurul biroului.

În plus, există multe volanuri ce nu pot fi fixate pe un birou pentru că sunt mari şi incomode. Așadar, dacă aveți buget și un spațiu liber pe jos, o cabină dedicată acestor accesorii va fi extrem de utilă. Aceste jocuri necesită mult timp pentru condus şi este nevoie de mult spaţiu care să vă permită să vă simţiţi în largul dumneavoastră. În plus, puteți începe să vă personalizați cabina de pilotaj cu scaune personalizate, butoane și multe alte lucruri distractive.

Acesta este cu siguranță un domeniu în care recomandările sunt dificile, deoarece cockpit-urile pre-construite variază foarte mult în ceea ce privește prețul, dimensiunea, construcția și intenția. Pentru nevoile mele, am vrut ceva robust, astfel încât să pot testa volanurile de mare putere. Cu toate acestea, aveam nevoie de o cabină mică pentru a nu renunța de tot la biroul meu.

Astfel, am optat pentru un Next Level Racing GTtrack. Are o lățime de doar 21 de centimetri, așa că s-a așezat perfect lângă birou. Este destul de rezistent pentru a-l putea manevra cu uşurinţă. Este, de asemenea, extrem de util pentru a adăuga orice doriți.

Volanurile Logitech G920, G29

Logitech-G920-G29

Pentru entry-level, vă voi recomanda Logitech G920 sau G29. Amândouă sunt la fel de bune. Prima este pentru Xbox One, iar cea de-a doua pentru PS4, ambele fiind sunt compatibile cu PC.

Dacă faceți doar iRacing și altele asemenea pe PC, se poate juca cu oricare dintre ele.  Cu un volan de curse bine construit şi cu o construcție în principal din metal cu un înveliş din piele cusută  vă puteţi juca liniştiţi. 900 de grade de rotație ale volanurilor vor face față unui simulator de curse cu platforme mari, iar feedback-ul forței este perfect adecvat.

Cu toate acestea, există câteva neajunsuri. În primul rând, diametrul volanului este mai mic de 10,5 inch, ceea ce înseamnă că acest volan se simte ca unul de jucărie. Problema mai mare este însă cu pedalele. Pedala de frână folosește un potențiometru, un mijloc de detectare digitală a gradului de rotație.

funcționează bine pentru pedala de accelerație și ambreiaj, dar frânele hidraulice dintr-o mașină reală nu funcționează pe cât de mult apăsați pedala, ci cât de tare. Deoarece potențiometrele măsoară doar mișcarea, modularea precisă a frânelor poate fi o provocare. Logitech a încercat să reproducă senzația unei celule de sarcină prin limitarea deplasării pedalei de frână.

Logitech G920 și G29 sunt volanuri excelente pentru o experiență excelentă de curse.

O mulțime de iRacers pro-nivel le folosesc, ceea ce reprezintă un vot de încredere la fel de bun pe cât îl puteți obține. Am concurat cu un G27 ani de zile și, dacă 400 de dolari reprezintă o sumă prea mare, v-aș recomanda să le căutăţi pe eBay, un site unde multe articole au preţ redus.

Cel mai bun volan compatibil cu Xbox

Logitech G920

Logitech-G920

Dacă aveți nevoie de un volan Xbox One, G920 compatibil Xbox One este alegerea perfectă pentru dumneavoastră.

Cel mai bun volan compatibil cu PS4

Logitech G29

Logitech-G29

Dacă sunteţi în căutarea unui volan PS4, G29, compatibil cu PS4, este alegerea perfectă pentru dumneavoastră.

Thrustmaster T300

Thrustmaster-T300

Verificați Thrustmaster T300, în special în modelul Thrustmaster Ferrari Integral. Preţul acesteia pleacă de la aproximativ 500 USD. Este un volan mare în diametru, având un înveliş asemănător pielii.