Tech Securitate

Cloud Security for Endpoints by Bitdefender

Cloud Security for Endpoints by Bitdefender

Bitdefender anunţă disponibilitatea comercială a noii soluţii antivirus bazată pe tehnologia cloud, pentru protecţia staţiilor de lucru. Cloud Security for Endpoints by Bitdefender este disponibil începând cu data de 31 octombrie 2011, printr-o reţea largă de distribuitori şi parteneri autorizaţi.

Cloud Security for Endpoints by Bitdefender oferă toate avantajele unei soluţii de securitate locale pentru staţii de lucru şi servere, fără a fi nevoie de programe şi echipamente hardware adiţionale sau de personal IT dedicat. În acest fel, este o alegere potrivită pentru companii care doresc o soluţie de securitate la costuri eficiente, soluţie care să fie simplu de gestionat, dar şi flexibilă şi performantă în acelaşi timp.

Chiar dacă organizaţia are un singur birou sau mai multe sucursale în locaţii diferite, Cloud Security for Endpoints oferă o bună vizibilitate şi o situaţie detaliată a stării de securitate şi a peisajului ameninţărilor informatice, la nivelul întregii reţele.

Cloud Security for Endpoints by Bitdefender oferă o serie de beneficii şi funcţii cheie:

· Protecţie silenţioasă şi neintruzivă. Nu este necesară intervenţia utilizatorilor – sarcinile de scanare, actualizările şi configurarea sistemului sunt administrate centralizat şi rulează în fundal. Consola Cloud Security se află în serverul cloud Bitdefender şi poate fi accesată oricând.

· Tehnologia de securitate numărul 1 în lume. Bitdefender le oferă companiilor nivele multiple de protecţie: Antivirus, Antispyware, Antiphishing, detecţie a troienilor/elementelor rootkit şi Firewall. Tehnologiile Bitdefender s-au clasat pe primul loc în ultimele trei sesiuni de testare AV-TEST din anul curent, fiind astfel soluţia de securitate numărul 1 în lume, în 2011.

· Arhitectură Gravity. Noua Arhitectură Gravity permite administrarea centralizată a multiplelor soluţii de securitate Bitdefender, incluzând şi Security for Virtualized Environments by Bitdefender. Construind noua arhitectură în medii virtualizate ce pot fi folosite ca soluţii de sine stătătoare, companiile de mari dimensiuni şi furnizorii de securitate pot să ofere clienţilor soluţii scalabile pentru protecţie sporită.

Având la bază Arhitectura Bitdefender Gravity, Cloud Security for Endpoints poate să gestioneze dintr-un singur loc sarcinile de securitate ale unei companii de mari dimensiuni. Consola personalizabilă de administrare centralizată oferă vizibilitate şi control, dar şi servicii de raportare şi alerte pentru toate nivelurile de lucru dintr-o companie. De aceea, este o soluţie extrem de atractivă nu doar pentru companii mici şi mijlocii, cât şi pentru furnizorii de soluţii de securitate care folosesc serviciile Bitdefender sau pentru furnizorii de servicii şi companii de mari dimensiuni care găzduiesc soluţia în propriile centre de date virtualizate.