Tech Laptop

Clover Systems a lansat SunBook

Clover Systems a lansat SunBook

Clover Systems a lansat primul netbook de 10 inchi dotat cu display transflectiv Pixel Qi. Altfel spus, aceasta tehnologie permite folosirea netbook-ului in mod full color pentru vizionarea filmelor, a pozelor sau pentru alte activitati pentru care avem nevoie de display luminat. Când folosim netbook-ul in aer liber si nu avem nevoie de lumina display-ului, SunBook ne oferă un display “sunlight-readable” cu contrast puternic. In acest fel putem folosi computerul si in aer liber, cu display-ul expus in lumina soarelui, fara sa avem probleme cu urmăritul scrisului.

Mai mult, acest display stil E Ink este si economic, adică prelungeşte autonomia bateriei. Astfel putem folosi netbook-ul in aer liber sau pur si simplu putem alege sa salvam energie atunci când nu avem nevoie de imagini color sau de display luminat.

Alte detalii despre produs:
– procesor Intel Atom N450 la 1.66GHz
– memorie de 1GB de RAM
– hard disk de 250GB
– display de 10 inchi
– rezoluţie de 1024×600 pixeli
– sistem de operare Windows 7 Starter preinstalat
– touchpad
– opţiuni de 3G si 4G in ceea ce priveşte conectivitatea
– autonomia bateriei intre 8 si 12 ore

Daca v-a atras atenţia opţiunea display-ului sau descrierea mai detaliata a produsului, trebuie sa ştiţi ca SunBook se vinde momentan la un preţ de 795 de dolari, nu tocmai ieftin pentru produsele din categoria lui.