Tech

Concurs jocuri Ghost Recon Future Soldier si Rayman Origins

Concurs jocuri Ghost Recon Future Soldier si Rayman Origins

A venit toamna, s-a terminat sezonul vacanţelor, aşa că dăm drumul la sezonul concursurilor. Şi pentru că vine anotimpul rece, ne-am gândit că poate doreşti să-ţi petreceţi timpul liber jucându-te pe laptop sau calculator. Dacă nu eşti fan jocuri, poţi să le faci cadou, nu uita că vin sărbătorile.

Laptop News te invită să participi la un concurs ce are ca premii 2 jocuri originale de la UBISOFT. Acestea sunt: 2 licenţe de Tom Clancy’s Ghost Recon Future Soldier (minim 15 ani) şi o licenţă de Rayman Origins (minim 7 ani).

Înscrierea la concurs se face foarte simplu. Vizionează clipul video de mai jos şi completează formularul dând răspunsul corect la întrebarea: “Câte ore se juca zilnic Ștefan Roșu când era un gamer înrăit?“. Filmuleţul este despre noua serie de laptop-uri ASUS ROG G. Acestea au fost testate de programatorii şi tester-ii UBISOFT România în această vară. Vă invităm să citiţi şi review-urile realizate de noi la ASUS G55Vw şi ASUS G75V!

Câştigătorii vor fi aleşi prin tragere la sorţi (cu random.org) din rândul participanţilor care au bifat opţiunea corectă. Câştigătorul de pe locul 1 va primi două DVD-uri originale cu jocurile Ghost Recon Future Soldier şi Rayman Origins oferite de UBISOFT. Câştigătorul de pe locul 2 va primi un DVD original cu Ghost Recon Future Soldier oferit de Laptop News.

Data limită de participare este luni, 22 octombrie 2012, ora 14.00. Câştigătorii vor fi anunţaţi prin email şi numele lor vor fi publicate pe această pagină pe 23 octombrie. Cei care se vor înscrie de mai multe ori, folosind aceeaşi adresa de email, vor fi descalificaţi.

Update: Câştigătorii sunt:
DEMETER EVELIN
Nechita Adrian Cristian
Aceştia vor fi contactaţi pe email pentru a se stabili modul în care vor intra în posesia premiilor.