Diverse

Contabilitate Bucuresti fara prezenta fizica la sediul firmei

Contabilitate Bucuresti fara prezenta fizica la sediul firmei

Prezenta unui salariat la sediul firmei tale implica o mare responsabilitate. In primul rand, trebuie sa ii asiguri sanatatea si securitatea si sa il motivezi sa fie constiincios si sa lucreze cat mai bine.

Aceste responsabilitati includ multe aspecte. Biroul trebuie sa fie curat, aerisit si incalzit iarna, fiindca ai indatorirea sa ii asiguri angajatului anumite temperaturi. Cladirea in care va lucra trebuie sa fie solida, sa nu cada tencuiala de pe ziduri sau tigle de pe acoperis si sa reziste in caz de cutremur.

Salariatul este instruit periodic, pe cheltuiala ta sa stie sa actioneze in caz de incendii sau alte calamitati si sa evite accidentarile. De asemenea, trebuie sa aduci medicina muncii la sediul firmei sau al institutiei, sa faca in fiecare an controlul periodic.

In perioada pandemiei, cheltuielile sunt mai mari, fiindca:

-dezinfectia tuturor spatiilor de lucru se face regulat pe tot parcursul programului

-salariatii trebuie sa aiba la dispozitie masti de protectie, manusi de unica folosinta, dezinfectanti, sapun lichid si servetele de hartie.

La toate acestea se aduga alte drepturi prevazute in contractul de munca si anume:

-salariul lunar cu sporurile aferente

-respectarea dreptului la concediu medical

-concediu de odihna platit

-prime si vouchere de vacanta

-acordarea zilelor libere prevazute in contractul colectiv de munca, libere impuse de anumite evenimente importante din viata angajatului.

De ce iti spun toate acestea? Sa te fac sa intelegi ca este mult mai bine sa soliciti servicii contabilitate Bucuresti firmei care lucreaza pentru tine de la distanta, in loc sa angajezi trei specialisti carora trebuie sa le asiguri toate aceste conditii, plus dispozitivele, programele si consumabilele necesare desfasurarii activitatii.

Reprezentantul firmei Realcont care va fi desemnat sa lucreze pentru tine este recomandat de activitatea echipei sale si de portofoliul bogat. Referintele sunt disponibile pe internet si poti verifica in acest moment ca:

-are inalta pregatire profesionala.

-cunostintele teoretice au fost completate de practica timp de 16 ani, astfel ca s-a acumulat o experienta frumoasa in tot acest timp.

-iti poate oferi servicii complexe si variate, multe dintre ele care asigura functionarea firmei sau a institutiei.

-realizeaza toate lucrarile la timp si le trimite prin e-mail cu promptitudine. Niciodata intrarea salariilor pe card nu va intarzia, fiindca nu sunt statele de plata finalizate la timp.

-exista o asigurare profesionala a firmei Realcont, prin care vei fi despagubit, in cazul in care contabilul greseste.

– contractul cu aceasta firma de contabilitate inseamna disponibilitatea unui specialist conform termenilor contractuali. Sa fiu mai explicit! Se imbolnaveste cel care trebuia sa iti faca bilantul sau alte lucrari, el va fi urgent inlocuit cu altcineva din firma si vei primi actele la timp. Este mult mai bine sa depinzi de o echipa de specialisti in loc sa depinzi de un om sau de doi-trei! Contabilul se poate imbolnavi, poate avea un deces in familie sau are dreptul la concediul de crestere copil. Firma Realcont nu te lasa sa cauti inlocuitor, fiindca se bazeaza pe o echipa intreaga de specialisti.

Am fost multumita ca lucreaza pentru firma noastra, cand am citit evaluarile pozitive ale firmelor si companiilor care din momentul colaborarii cu serviciul lor de contabilitate nu au mai primit nicio amenda pentru intocmirea unor documente gresite sau depunerea lor cu intarziere la institutiile statului.

Aceeasi firma ofera consultanta afaceri, consultanta juridica si fiscala, dar face toate demersurile necesare pentru inregistrare punct de lucru, inregistrare sediu social.

O firma care iti ofera doua-trei servicii este interesata ca tu, in calitate de solicitant de servicii, sa prosperi si colaborarea voastra sa dureze mult timp.

Iata un argument important care sa te determine sa soliciti consultanta in afaceri, manageriala si fiscala celor care iti furnizeaza si serviciile de contabilitate.

Un alt argument important se refera la economiile pe care le poti face si la diminuare pana la anulare a responsabilitatii fata de angajatii care lucreaza de la distanta, cu mijloacele lor de munca, tot ce trebuie sa faci este sa le pui la dispozitie anumite documente si date.

In acest moment, daca soliciti un contract nou, timp de 3 luni vei avea asigurate servicii contabile de calitate premium la jumatate de pret.

Dar exista si oportunitati gandite pentru clientii fideli, cum ar fi:

-3 luni de salarizare gratuita la un contract semnat pe 2 ani. Perioada de gratuitate se stabileste prin tragere la sorti.

-1 luna servicii contabile gratuite la solicitarea serviciilor de contabilitate si semnarea contractului pe 1 an.

Lista serviciilor oferite de Realcont.ro este lunga si se afla pe site-ul firmei. Tarifele sunt de asemenea afisate la vedere.

Echipa alcatuita din 6 contabili foarte buni este condusa de un director energic si actioneaza in interesul celor care le solicita serviciile. Toti acesti specialisti cunosc si mediul de afaceri romanesc, dar si legislatia care il guverneaza, prin urmare, tot ce vor face fac legal si bine.

Serviciile oferite sunt garantate, firma fiind printre putinele de profil care poseda o asigurare in caz de eroare profesionala.

Datele de contact ale echipei se afla pe site-ul firmei, dar poti face o vizita la sediul din Bucuresti. Grabeste-te sa prinzi ofertele acelea de senzatie, adica lunile de servicii gratuite sau reducerea din primele 3 luni la un contract nou!

Un contabil bun care lucreaza pentru tine de la distanta nu este deloc pretentios si nu adauga nimic in afara de tariful contractului la cheltuielile firmei tale.

Profesionalism, promptitudine, onestitate sunt cuvintele care definesc munca acestor contabili de nota 10 de la Realcont.ro.

Iti garantez ca te vei considera cu adevarat norocos, daca ai prins un contract pe termen cat mai lung cu aceasta echipa de contabili inimosi pentru firma ta!