Tech Wearables

Cum alegi cele mai bune casti de iPhone pentru apeluri video

Cum alegi cele mai bune casti de iPhone pentru apeluri video


Daca iti folosesti Iphone-ul in mod regulat pentru apeluri audio sau video, atunci vei avea nevoie de o pereche de casti de inalta calitate, care sa poata face fata convorbirilor de lunga durata.

Dar, cu atat de multe optiuni diferite pe piata actuala, alegerea perechii potrivite de casti sau a altor accesorii audio poate fi dificila. Pentru a-ti usura decizia, am adunat cateva criterii de baza pe care sa le iei in considerare: 

Confort –  Ultimul lucru de care ai nevoie atunci cand te afli intr-un interviu sau o sedinta este o pereche de casti de iPhone care cad in continuu sau pun prea multa presiune pe urechi. Acest lucru nu numai ca te va impiedica sa intelegi ce comunica ceilalti participanti ai apelului, dar iti va oferi si o doza generoasa de disconfort, printre altele. Asadar, este foarte important sa te asiguri ca perechea de casti aleasa nu este incomoda in timpul purtarii, mai ales daca planuiesti sa le folosesti pe termen lung. 

Calitatea sunetului – Daca sunetul este important pentru tine, atunci nu trebuie sa te multumesti cu un model ieftin de casti. Calitatea sunetului este un aspect esential al apelurilor, deoarece afecteaza modul in care se desfasoara comunicarea. Asadar, ai nevoie de o pereche de casti de iPhone care sa iti permita sa auzi clar tot ceea ce ti se comunica, fara nicio distorsiune sau sunete intrerupte. 

Mai mult de atat, daca iti doresti un sunet cat se poate de clar, ia in considerare o pereche de casti cu izolare a zgomotului, astfel incat sa poti auzi tot ce se transmite de la celalalt capat al apelului fara distrageri cauzate de zgomotul din exterior.

Microfon – Acest component este important mai ales pentru cei care au adesea nevoie sa efectueze apeluri in locuri publice, cum ar fi aeroporturile, unde zgomotul de fundal poate ingreuna foarte mult comunicarea. In plus, daca utilizezi frecvent Siri, atunci un microfon de inalta calitate este esential. 

Chiar daca nu folositi foarte des comenzile vocale, acest lucru poate fi totusi important in anumite situatii cand ai nevoie de asistenta hands-free. Daca microfonul castilor tale nu este suficient de bun, atunci Siri nu va putea intelege ce spui.

Durabilitate –  In timp ce confortul si calitatea sunetului sunt foarte importante, investitia pe termen lung pe care o faci in experienta ta audio este mult mai valoroasa. Poti avea cele mai confortabile casti din lume cu cea mai buna calitate a sunetului, dar aceste atuuri nu vor mai avea nicio importanta daca perechea ta de casti se strica doar dupa cateva utilizari. 

Asadar, daca esti in cautarea unor casti pentru iPhone-ul tau (7/ 8/ X/ XS/ 11/ 12/ 13) asigura-te ca sunt suficient de durabile pentru a rezista la uzura zilnica. Chiar daca acest aspect pare unul destul de dificil de prevazut, un research detaliat asupra specificatiilor tehnice te poate ajuta sa te feresti de achizitionarea unui produs care nu se ridica la asteptarile tale.  Opteaza pentru o pereche de casti facute dintr-un material de inalta calitate sau chiar waterproof, in cazul in care obisnuiesti sa participi la apeluri in timp ce te implici in alte activitati de exterior.