Diverse

De ce decoram simbolicele lumanari cununie cu flori vii

De ce decoram simbolicele lumanari cununie cu flori vii

Decorarea lumanarilor de nunta nu este doar un proces distractiv si interesant, ci si foarte foarte simbolic. In mod traditional, lumanarea este considerata un fel de simbol al vetrei familiei, care face parte integranta din ceremonia de indepartare a voalului miresei. Doua lumanari cununie atent selectate sunt folosite si pentru decorarea meselor de banchet, creand o atmosfera romantica frumoasa pentru sarbatorirea unei nunti. Dupa ce ai ales lumanari nunta lungi, le-ai decorat in mod uimitor si le-ai dat cea mai profunda semnificatie, le vei transforma intr-un adevarat gardian al fericirii si bunastarii familiei tale!

Decorarea lumanarilor de nunta nu este doar un proces distractiv si interesant, ci si foarte foarte simbolic. In mod traditional, lumanarea este considerata un fel de simbol al vetrei familiei, care face parte integranta din ceremonia de indepartare a voalului miresei. Doua lumanari cununie atent selectate sunt folosite si pentru decorarea meselor de banchet, creand o atmosfera romantica frumoasa pentru sarbatorirea unei nunti. Dupa ce ai ales lumanari nunta lungi, le-ai decorat in mod uimitor si le-ai dat cea mai profunda semnificatie, le vei transforma intr-un adevarat gardian al fericirii si bunastarii familiei tale!

Frumusetea florilor proaspete este incontestabila. Ele atrag privirea si dau un miros minunat. Florarii sunt capabili sa creeze aranjamente florale din flori proaspete care sa acompanieze intr-un mod cald frumoasele lumanari nunta Iasi, ale caror fotografii sunt admirabile si iti permit sa experimentezi un sentiment estetic real. Astfel de compozitii vor fi un decor minunat pentru orice sarbatoare.

Apropo de flori proaspete, primul lucru care iti vine in minte este o nunta, nu-i asa? Buchetul miresei, butoniera mirelui, bratarile domnisoarelor de onoare, decorul salii, arcul de inregistrare la fata locului dar si lumanarile impodobite cu flori vii sunt doar o mica parte din posibilitatile floristice ale unei sarbatori de nunta.

Reguli pentru decorarea lumanarilor de nunta

Lumanarile de nunta sunt un decor simbolic al sarbatorii. Decorarea salii de banchet incepe cu decorarea mesei principale a mirilor. Stilul si culorile utilizate in proiectarea locului central din sala ar trebui sa fie in armonie cu restul decoratilor. Graficienii profesionisti disting cateva recomandari in acest cont care vor ajuta la pastrarea stilului general al ceremoniei de nunta:

  • Designul general ar trebui sa fie in armonie cu detaliile decorarii lumanarilor. Cu alte cuvinte, decorul paharelor, sticlei de sampanie, ornamentul fetei de masa ar trebui pastrate in acelasi stil.
  • Marimea lumanarilor de nunta trebuie luata in considerare – acestea nu trebuie sa fie prea subtiri sau prea lungi, altfel vor avea tendinta sa se incline inestetic.
  • Lumanarile trebuie sa fie rezistente, realizate din materiale de inalta calitate, astfel incat sa nu se topeasca, sa cada sau sa se deformeze in timpul arderii.

Gandindu-se la compozitiile pentru o masa de nunta, ar trebui sa se tina seama de schema de culori si decorul salii de banchet, forma si dimensiunea mesei, culoarea fetei de masa, dar si alte momente simbolistice. In plus, aranjamentul floral afisat pe masa noilor casatoriti ar trebui sa fie in armonie cu lumanarile mirilor, dar si cu buchetul miresei, iar florile cu aroma pronuntata trebuie evitate.

 

Samsung-S21-FE
Postarea Urmatoare