Tech

Deco Mouse şi Full Deco Mouse

Deco Mouse şi Full Deco Mouse

Cum ar fi să vă accesorizaţi laptop-ul cu un mouse sclipitor, acoperit de cristale Swarovski? Pentru cei tentaţi de idee, o veste numai bună: Deco Mouse este un mouse giroscopic acoperit cu 500 de cristale Swarovski. Este realizat din oţel inoxidabil şi costă 230 de dolari. Desigur, nu se ştie şi cât de uşor va fi de utilizat cu toate cristalele acelea de pe el. Sperăm că sunt bine fixate, altfel o să înceapă să se dezlipească cu prima ocazie.

Dar ghiciţi ce: Deco Mouse este doar pe jumătate la fel de impresionant ca mouse-ul Full Deco, împodobit cu … 1000 de cristale Swarovski. Da, aţi citit bine. Varianta mai mare şi mai bogat ornamentată are tot patru butoane, a fost realizată tot din oţel inoxidabil, dar costă 450 de dolari. Mose-ul poate fi utilizat atât în aer, cât şi aşezat pe suportul special. Senzorul giroscopic detectează mişcarea şi unghiul de aplecare pentru a controla atât mişscarea cursorului pe ecran, cât şi viteza acestuia.

De altfel, aşa funcţionează un mouse giroscopic normal: bazându-se pe un senzor giroscopic care detectează mişcările făcute în aer. În acest fel, utilizatorul poate da comenzi stând în picioare şi ţinând pur şi simplu mouse-ul în mână, ceea ce face acest tip de mouse să fie ideal pentru utilizarea alături de un laptop sau un mini laptop. De asemenea, mouse-ul giroscopic este dotat de obicei şi cu un sistem optic obişnuit, astfel încât să poată fi utilizat şi pe o suprafaţă de contact.

Şi dacă tot suntem la capitolul mouse-uri acoperite de cristale, şi mai vine şi Valentine’s Day-ul, respectiv Dragobetele, o ultimă jucărie pe listă: Crystal Heart Mouse. Fără nicio descriere, doar poze. Preţul este de 80 de dolari.