Masini Tech

Duba electrică Tesla

Duba electrică Tesla ianuarie 30, 2021
Electric-Van-Tesla

Furgonetele electrice și automobilele de aprovizionare au fost o chestiune relativ încântătoare până târziu. In timp, ar putea deveni mai mult decât atât. La decizia președintelui Biden de a face electrică întreaga flotă de automobile ar putea fi o decizie mult mai încântătoare.

GM, Rivian și Ford pot oferi toate opțiunile de camionete electrice. Chiar dacă multora nu le place, Tesla este cea mai importantă firmă EV din lume.

Musk a confirmat că Tesla va ajunge în cele din urmă la crearea unei autoutilitare electrice. Tesla lucrează cu partenerii săi, astfel încât să îmbunătățească varietatea de celule care pot fi obținute.

Tesla intenționează să construiască o autoutilitară electrică, dar nu vă așteptați să o vedeți pe drum în curând.

CEO-ul Elon Musk a declarat că compania intenționează să o construiască o autoutilitară electrică, dar a fost reținută de constrângerile de producție a bateriei.

Pentru multe produse Tesla viitoare, în special cele precum autoutilitarele, care necesită mai multe celule de baterie decât un vehicul obișnuit, volumul de celule de baterie rămâne unul dintre principalele obstacole.

Musk a afirmat că este foarte greu a apecia mărirea producţiei. Prototipurile sunt ușoare, însă scalarea producției este foarte grea.

Tesla lucrează cu mai mulți parteneri de baterii, inclusiv Panasonic și LG, precum și cu propria sa unitate de producere a bateriilor, pentru a crește numărul de celule disponibile.

Musk a spus că, făcându-și propriile celule, compania încearcă să depășească lipsurile de pe piață.

Musk a declarat că motivul pentru care Tesla își produce propria producție de celule este pentru a accelera creșterea.

Fiind unul dintre cele mai scumpe elemente ale mașinii, Musk a căutat de mult timp modalități de a face bateriile mai ieftine și mai ușor de produs.

De asemenea, a lucrat pentru a oferi stimulente pentru un lanț de aprovizionare cu baterii. De asemenea, Musk a anunțat mai multe eforturi pe care compania le face pentru a permite producția de celule mai rapidă și mai ieftină. Compania va produce un pachet de baterii “4680”, un produs care va produce de șase ori puterea unei baterii obișnuite.

Andrew D. Baglino a declarat că, în curând, compania își va atinge obiectivul de producție mai mare.

S-a creat suficientă încredere în inginerie cu designul lui 4680 și procesul de producție și echipamente pentru a începe construcția de instalații în sprijinerea obiectivului de 100 gigawatt-oră 2022.

Musk vorbește despre fabricarea unei dube electrice de ani de zile. În 2018, el a scris pe Twitter cum că compania ar fi interesată să lucreze cu Mercedes la proiect.

Companii precum Mercedes, Ford și Rivian au început deja să lucreze la autoutilitare electrice.

Mercedes intenționează să vândă o versiune complet electrică a furgonetei Sprinter în SUA începând cu 2023, în timp ce Ford a dezvăluit furgoneta electrică de marfă E-transit în noiembrie. General Motors a anunțat planurile de lansare a camionetelor electrice în ianuarie.